Beşiktaş’ın golcüsü Aboubakar devreye girdi! Milli takımdan arkadaşını getirecek!

Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, milli takımdan arkadaşı Toko Ekambi'nin transfer edilmesini önerdi. Yönetim yapacağı değerlendirme sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş’ten gelecek karara göre hareket edecek.

Beşiktaş’ın golcüsü Aboubakar devreye girdi! Milli takımdan arkadaşını getirecek!

Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında Fenerbahçe derbisini kazanarak morallenen Beşiktaş, yeni sezonun transferleri için çalışmalara başladı. Siyah beyazlı takımın devre arasında kadrosuna kattığı Vincent Aboubakar’dan da transfer önerisi geldi.

Beşiktaş’ın golcüsü Aboubakar devreye girdi! Milli takımdan arkadaşını getirecek! - Resim : 1

ABOUBAKAR ÖNERDİ

Akşam’ın haberine göre yıldız golcü milli takımdan arkadaşı olan Karl Toko Ekambi’nin transfer edilmesini önerdi. Bu gelişme sonrası yönetiminde yapacağı değerlendirme sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş’e danışacağı belirtildi.

Fransa'nın başkenti Paris'te doğan 30 yaşındaki hücum oyuncusu, sol kanat forvet hattına ek olarak sağ bölgede ve santrfor hattında da forma giyebiliyor. Olimpik Lyon’da bu sezon 30 maça çıkan sol kanat oyuncusu 7 gol attı, 2 asist yaptı.

Beşiktaş’ın golcüsü Aboubakar devreye girdi! Milli takımdan arkadaşını getirecek! - Resim : 2

BEŞİKTAŞ BONSERVİS ÖDEMEYECEK

Değeri Transfermarkt’a göre 10 milyon Euro olarak gösterilen futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Beşiktaş, futbolcuyla anlaşma sağlarsa bonservis bedeli ödemeyecek.