Beşiktaş’ın yeni transferi Rashica, İstanbul’a geldi! Ayağının tozuyla konuştu

Beşiktaş’ın transfer görüşmelerine başlandığını bildirdiği Milot Rashica, İstanbul’a geldi. Kosovalı yıldızı siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ ve kulüp yetkilileri ile taraftarlar karşıladı. Rashica, “Çok mutluyum. Burada olduğum için çok heyecanlıyım” dedi.

Beşiktaş’ın yeni transferi Rashica, İstanbul’a geldi! Ayağının tozuyla konuştu

Yaz transfer döneminde Jean Onana, Daniel Amartey, Emrecan Bulut, Ante Rebic ve Alex Oxlade- Chamberlain’i kadrosuna katan Beşiktaş, sessiz bir transfer çalışmasıyla geçen sezon Galatasaray forması giyen Norwich City takımından Milot Rashica’yı kadrosuna kattı.

Beşiktaş’ın yeni transferi Rashica, İstanbul’a geldi! Ayağının tozuyla konuştu - Resim : 1

KAP BİLDİRİMİ GELDİ

Siyah beyazlı takım, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) transferi bildirdi. Yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Norwich City FC ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

TARAFTARLAR KARŞILADI

İngiltere'nin Norwich kentinden kalkan uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen 27 yaşındaki kanat oyuncusunu siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ ve kulüp yetkilileri ile taraftarlar karşıladı.

Beşiktaş’ın yeni transferi Rashica, İstanbul’a geldi! Ayağının tozuyla konuştu - Resim : 2

RASHICA'DAN İLK AÇIKLAMA

Rashica, basın mensuplarına, "Çok mutluyum. Burada olduğum için çok heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Norwich City'den kadrosuna katacağı Milot Rashica ile yarın gerçekleştirilecek sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalaması bekleniyor.

Geçen sezon kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Rashica, Trendyol Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı 30 maçta 6 gole imza attı.