Beşiktaş’tan Galatasaray’a yılın transfer çalımı! Okan Buruk’un prensi Kartal oldu! Anlaşma sağlandı, yıldız futbolcu uçağa bindi geliyor

Beşiktaş, geçen sezon Galatasaray forması giyen Milot Rashica’nın transferinde Norwich City ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş, bu transfer için 5 milyon euro bonservis ödeyecek, futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Futbolcu transfer sürecini tamamlamak için İstanbul’a doğru yola çıktı.

Beşiktaş’tan Galatasaray’a yılın transfer çalımı! Okan Buruk’un prensi Kartal oldu! Anlaşma sağlandı, yıldız futbolcu uçağa bindi geliyor

Yaz transfer döneminde Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic ve son olarak Alex Oxlade- Chamberlain’i kadrosuna katan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar, Galatasaray’ın geçen sezon Norwich City’den Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI

Sercan Dikme’nin haberine göre Beşiktaş, bu transfer için Norwich City ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş, 5 milyon euro bonservis ödeyeceği futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Ayrıca, Türkiye’ye gelmek için yola çıktı.

Beşiktaş’tan Galatasaray’a yılın transfer çalımı! Okan Buruk’un prensi Kartal oldu! Anlaşma sağlandı, yıldız futbolcu uçağa bindi geliyor - Resim : 1

OKAN BURUK GELMESİNİ İSTİYORDU

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 7 Ağustos’ta Rashica’nın transfer edilmesini istediği belirterek, "Milot Rashica kadromuzda geçen sene iyi işler yapan bir oyuncu. Kadroda olmasını istediğimizi söylüyoruz. Bu süre devam ediyor. Şu anda maça odaklıyız. Zaniolo'nun da bir sakatlığı oldu. Bir sonraki maçta bizimle olacak. Kanat oyuncusu anlamında ileriye dönük bir oyuncu daha kadroya katmak istiyoruz. İlk tercihimiz tabii ki Rashica” demişti.

RASHICA’NIN PERFORMANSI

Sağ forvet oynayan Rachica ile Galatasaray ilgileniyordu. Milot Rachica geçen sezon Galatasaray'da 30 maçta; 6 gol, 7 asistlik performans göstermişti.