Beşiktaş’ın yıldız Rashica’dan samimi açıklamalar: “En çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı”

Beşiktaş’ın yeni transferi Milot Rashica, siyah-beyazlı takımda çok mutlu olduğunu belirterek, “Gelen teklifler arasında beni en çok isteyen ve benim en çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı. Görüşmelerimizi yaptık ve anlaşma sağladık. Ben de yeniden Türkiye’de olduğum için mutluyum" dedi.

Beşiktaş’ın yıldız Rashica’dan samimi açıklamalar: “En çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı”

Beşiktaş’ın Kosovalı futbolcusu Milot Rashica, Beşiktaş Dergisi’nin Eylül ayı sayısına açıklamalarda bulundu.

Takım içinde iyi bir hava olduğunu ifade eden yıldız futbolcu, “Takım içinde çok iyi bir arkadaşlık ortamı var ve durum böyle olunca haliyle ben de büyük adaptasyon sorunları yaşamadım ve insanların beni karşılayışı bir hayli güzel oldu. Geldiğim ilk andan itibaren her şey güzel gidiyor. Tesisimiz, şartlarımız, stadyumumuz, taraftarlarımız… Her şey çok iyi ve ben de Beşiktaş’ta olduğum için oldukça mutluyum” dedi.

Beşiktaş’ın yıldız Rashica’dan samimi açıklamalar: “En çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı” - Resim : 1

Beşiktaş’a transferi hakkında konuşan Rashica şunları söyledi:

“Bir sonraki adımı her zaman düşünmem gerekiyor. Ardından gelen teklifler arasında beni en çok isteyen ve benim en çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı. Görüşmelerimizi yaptık ve anlaşma sağladık. Ben de yeniden Türkiye’de olduğum için mutluyum."

“TARAFTARLARIMIZ MÜCADELEYİ BIRAKMAYAN BİR MİLOT İZLEYECEKLER”

Rashica, “Umarım çok fazla gol ve asist yaparak skor katkısı üretirim. Her şeyden öte takımımızın iyi bir sezon geçirerek, bu yolun sonunda da sezonu şampiyonluk kupasıyla taçlandırmasını diliyorum. Her zaman her şey iyi gitmeyebilir ancak az önce sizin de söylediğiniz gibi saha için son düdük çalana kadar mücadeleyi bırakmayan bir futbol anlayışım var ve bu yüzden takımımız da taraftarlarımız da emin olabilirler ki o anki durum her ne olursa olsun son düdük çalana kadar pes etmeyen ve mücadeleyi bırakmayan bir Milot izleyecekler” şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ın yıldız Rashica’dan samimi açıklamalar: “En çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı” - Resim : 2

“ŞENOL GÜNEŞ VE BURAK YILMAZ İLE ÇOK İYİ BİR İLETİŞİMİMİZ VAR”

Rashica şunları dile getirdi:

“Şenol Güneş ve Burak Yılmaz ile sürekli konuşuyoruz. Çok iyi bir iletişimimiz var. Neler yapmam gerektiğini ve benden beklentilerini söylüyorlar. Beni ve oynadığım futbolu da çok iyi biliyorlar bu yüzden de neler yapabileceğimi öngörüyorlar.”

Beşiktaş’ın yıldız Rashica’dan samimi açıklamalar: “En çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı” - Resim : 3

Örnek aldığı futbolcunun Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo olduğunu ifade eden Rashica, “Cristiano Ronaldo’yu izleyerek büyüdüm. Oynadığı futbolu her zaman çok beğenirim. Kendimi bildim bileli hep onu örnek almışımdır” diye konuştu.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 4 maça çıkan futbolcu 1 gol, 1 asist yaptı.