Beşiktaşlı Masuaku’dan Lucescu’nun skandal sözlerine tepki: “Bu açıklama problemli değil mi?"

Beşiktaş’ın Demokratik Kongolu sol beki Arthur Masuaku, Dinamo Kiev takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun “Beşiktaş'a karşı değil de sanki Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık. Bizde ise sadece kulüpte yetişmiş 11 oyuncu vardı” sözlerine tepki gösterdi.

Beşiktaşlı Masuaku’dan Lucescu’nun skandal sözlerine tepki: “Bu açıklama problemli değil mi?"

Beşiktaş, dün akşam UEFA Konferans Ligi play- off turu ilk maçında karşılaştığı Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i deplasmanda 3-2 yendi. Siyah beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri Aboubakar, Colley ve Bakhtiyor Zaynutdinov attı.

Beşiktaşlı Masuaku’dan Lucescu’nun skandal sözlerine tepki: “Bu açıklama problemli değil mi?" - Resim : 1

SKANDAL SÖZLER

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dinamo Kiev takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, “Biz Beşiktaş'a karşı değil, Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık. Kulüpte yetişmiş 11 oyuncuyla onlara karşı oynamak çok zor. Oyuncularımızın tecrübesizliğinden faydalandılar ve goller attılar. İyi bir takım, iyi transferler yaptılar" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı Masuaku’dan Lucescu’nun skandal sözlerine tepki: “Bu açıklama problemli değil mi?" - Resim : 2

MASUAKU'DAN TEPKİ VAR

Lucescu’nun sözlerine Beşiktaş’ın Demokratik Kongolu sol beki Arthur Masuaku’dan tepki geldi. Masuaku sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu açıklama problemli değil mi?" ifadesini kullandı.

Beşiktaşlı Masuaku’dan Lucescu’nun skandal sözlerine tepki: “Bu açıklama problemli değil mi?" - Resim : 3