Beşiktaş'ta 21 milyon euroluk dev kriz! Yeni teknik patronu bekleyen büyük sınav. Santos'un yapamadığını yapmalı

Süper Lig'de cumartesi günü Samsunspor ile berabere kalarak galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Beşiktaş'ta teknik direktör Santos ile yollar ayrıldı. Santos'un ayrılığının ardından göreve gelecek yeni teknik patronu bekleyen 21 milyon euroluk bir kriz var.

Beşiktaş'ta 21 milyon euroluk dev kriz! Yeni teknik patronu bekleyen büyük sınav. Santos'un yapamadığını yapmalı

Süper Lig'de bu sezon ezeli rakipleri Fenerbahçe ile Galatasaray'ın çok gerisinde kalan Beşiktaş'ta Samsunspor ile oynanan maçta alınan beraberlik, bardağı taşırdı. 

Maç sonunda 134 numaralı locada toplanan Beşiktaş yönetimi, Santos ile yola devam etmeme kararı aldı. Karar hemen maç sonunda açıklandı. Portekizli hocaya 500 bin euro tazminat verileceği duyuruldu. 

Beşiktaş'ta 21 milyon euroluk dev kriz! Yeni teknik patronu bekleyen büyük sınav. Santos'un yapamadığını yapmalı - Resim : 1

SANTOS'UN HATALARI TEPKİ ÇEKTİ 

Maç içerisindeki hamleleri büyük tartışma yaratan Santos'un oyuncu tercihleri ve oyuncu değişiklikleri taraftarın tepkisine neden oldu. Ayrıca takım 1-0 önde giderken ikinci yarı ortaya konan performans da hocanın eleştirilmesini sağladı. 

Beşiktaş'ta 21 milyon euroluk dev kriz! Yeni teknik patronu bekleyen büyük sınav. Santos'un yapamadığını yapmalı - Resim : 2

MUSRATİ'Yİ YEDEK BIRAKTI

Santos'a yöneltilen soruların başında ise Musrati'nin neden yedek kaldığı sorusu geldi. Şu anda 16 milyon euro bonservis bedeli olan futbolcunun yedek kalması tepkilere yol açtı. 

YENİ TEKNİK ADAMI BEKLEYEN 21 MİLYON EUROLUK KRİZ

Beşiktaş'ta Santos'tan sonra göreve gelecek yeni teknik adamı bekleyen 21 milyon euroluk dev bir kriz var. Siyah beyazlıların kısa süre önce transfer ettiği Musrati ve Muçi'ye toplamda 21 milyon euro bonservis ödemesi ve Santos'un bu oyunculardan verim alamaması, taraftarın tepkisine neden oluyor. 

Beşiktaş'ta 21 milyon euroluk dev kriz! Yeni teknik patronu bekleyen büyük sınav. Santos'un yapamadığını yapmalı - Resim : 3

ÖZELLİKLE MUÇİ

Siyah beyazlı taraftarlar, özellikle yeni gelecek hocanın Muçi'yi nasıl kullanacağını merak ediyor. Henüz 23 yaşında olan futbolcunun tekniği, siyah beyazlı taraftarı heyecanlandırmaya yetiyor.