Beşiktaş'ta 3 başkan adayı: Adalı, Çebi ve Tekinoktay

Beşiktaş'ta Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi, başkanlığa adaylığını açıkladılar. Böylece kongrede yarışacak aday sayısı 3 oldu.

Beşiktaş'ta 3 başkan adayı: Adalı, Çebi ve Tekinoktay

Fikret Orman'ın istifasının ardından Beşiktaş başkan adayları açıklama yapmaya başladı.Şu ana kadar 3 ismin adaylığı kesinleşti.

Beşiktaş'ta Serdal Adalı başkanlığını açıklamasının ardından, "Önümüzdeki seçim için aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnşallah camiamız icçin hayırlı, uğurlu olur. Düzeyli, güzel bir seçim olur. Şimdiden herkese başarılar diliyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Camiamızın bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu kadar başka hiçbir şeye ihtiyacı yok." dedi.

Serdal Adalı'nın ardından Hürser Tekinoktay da Beşiktaş Divan Kurulu'na resmen başkan adaylığı başvurusunu yaptı. İmzaları Tekinoktay'ın avukatı Aker Çıtak teslim etti. Çıtak, ''Bu seçimde kim başkan olursa olsun Beşiktaş'ı bu sıkıntılı zamanlarından kurtaracaktır.'' sözlerini kullandı.

Tekinoktay son kongrede de Fikret Orman’a karşı başkanlık seçimine girmişti.

Gelen bilgilere göre adaylık için adı geçen isimlerden Ahmet Nur Çebi'nin de başkan adaylığını saat 5'e kadar açıklaması bekleniyor.