Beşiktaş'ta bir mekanın müşterilerden para istedi, müdahale eden çalışanlara tiner döktü..

İstanbul Beşiktaş'ta bir midyecide oturan müşterilerden para isteyen ve alamayan bir kişi, kendisini uzaklaştırmak isteyen mekanın çalışanlarına tiner döküp kaçtı. Kısa süreli kovalamaca sonucu saldırgan yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Beşiktaş'ta bir mekanın müşterilerden para istedi, müdahale eden çalışanlara tiner döktü..

Beşiktaş'ta midyecide oturan müşterilerden para alamayan bir kişi, kendisine müdahale eden çalışanların üzerine tiner döküp kaçtı. Yaralananın olmadığı olayda yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Çırağan Caddesi'ndeki bir midyecide meydana geldi. İddialara göre tinerci olan Mehmet Çamlıbel midyecideki müşterilerin yanına gelerek para istedi. Müşteriler, para vermeyince Çamlıbel ısrar etmeye başladı. İşletme çalışanları müdahale ederek Mehmet Çamlıbel'i dükkanın önünden uzaklaştırmak istendi. Çalışanlar ile para isteyen kişi arasında kısa süreli arbede yaşandı. 

Bir süre sonra Çamlıbel yanında bulunan tineri çalışanların üzerine atarak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamaca sonucu saldırgan yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Çalışanların şikayetçi olduğu olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken saldırganın polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.