Beşiktaş'ta deprem! Sergen Yalçın istifa etti!

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlar alan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın istifa kararı yönetime sundu. Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın'ın istifa kararını bu kez kabul etti. Şimdi gözler Sergen'in yerine gelecek yeni teknik direktörde.

Beşiktaş'ta deprem! Sergen Yalçın istifa etti!

Sergen Yalçın ve Başkan Ahmet Nur Çebi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki görüşmesi sürüyor. Beşiktaş'tan basın açıklaması bekleniyor. 

Daha önce de görevi bırakabileceğini açıklayan Sergen Yalçın bukez görevi tamamen bıraktı. Süper Lig 'de ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlar alan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı kesinleşti.  

Özellikle 4-0 kaybedilen Giresunspor maçı sonrası Sergen Yalçın ile yollar ayrılma noktasına gelmiş ancak Ahmet Nur Çebi ile görüşmesinin ardından Sergen Yalçın'ın istifası kabul görmemişti. 

Yakın çevresine konuşan Sergen Yalçın istifa edeceğini ancak yönetim kal derse görevine devam edeceğini belirtti.  Daha önceki istifa kararında Sergen'in istifası yönetim tarafından kabul edilmemişti. 

Resmi açıklama geldi

Beşiktaş sosyal medya hesabından resmi açıklama paylaşımı yapıldı.

Açıklamada, "29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

"Beni hedef gösterdiler"

Yalçın'ın ayrıca "Jaap Uilenberg Adana Demirspor maçı sonrası beni hedef gösterdi ve o günden sonra toparlayamadık" dediği ifade ediliyor. 

Geçen sezon şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de son 5 maçta galibiyet göremedi. Siyah-Beyazlılar 21 puanla 9. sırada bulunuyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde gruptan puan alamadan elendi.