Beşiktaş'ta flaş teknik direktör hamlesi: Gündemde 2 isim var

Şenol Güneş ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda kongreden önce hoca adaylarıyla görüşmeler devam ederken gündemde ise 2 isim var. İşte Ahmet Nur Çebi ve Emre Kocadağ’ın hoca adayları…

Beşiktaş'ta flaş teknik direktör hamlesi: Gündemde 2 isim var

Şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor deplasmanında sahne alacak.

Lider Galatasaray'ın 12 puan gerisinde yer alan siyah beyazlılar, zorlu karşılaşmadan 3 puanla dönmek istiyor.

Avrupa ve ligde istediği başlangıcı yapamayan Kartal, Şenol Güneş ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Burak Yılmaz'ı getirdi.

Kara Kartal'da diğer yandan seçim heyecanı yaşanıyor.

Beşiktaş'ta yaklaşan olağanüstü seçimli genel kurul öncesi 2 başkan adayının da teknik direktör için görüşmeleri sürüyor.

Ahmet Nur Çebi ve Emre Kocadağ, kongre öncesi teknik adam ve transfer çalışmalarına öncelik verdi.

ÇEBİ'DEN 3 TRANSFER VE HOCA HAMLESİ

Bir yandan adaylık çalışmalarını diğer yandan hoca için harekete geçen Ahmet Nur Çebi, Bir dönem Fenerbahçe'yi ve Alman Milli Takımı ile Dünya Kupası kazanan Joachim Löw'le anlaşmak için harekete geçti.

Çebi'nin teknik direktörü belirledikten 3 önemli yıldızın transferini bitirmek için harekete geçecek.

KOCADAĞ TEMASA GEÇTİ!

Hürriyet'in haberine göre, seçim hazırlıklarını sürdüren Emre Kocadağ da camianın içinden ve şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın'la temasa geçti.

Beşiktaş'ta hem futbolcu hem de teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan Yalçın'ın Beşiktaş'a sıcak baktığı öğrenildi.