Beşiktaş'a bir kötü haber daha! Altay maçında o da forma giyemeyecek

Beşiktaş'ta Ghezzal ve Michy Batshuayi'nin ardından Welinton da sakatlığı nedeniyle Altay maçında forma giyemeyeceği açıklanmıştı. Son kötü haber Larin'den geldi. İşte Beşiktaş'ın sakatlar listesi ve muhtemel ilk 11'i.

Beşiktaş'a bir kötü haber daha! Altay maçında o da forma giyemeyecek

Beşiktaş yaptığı açıklamada Welinton'un uyluk arka adalelerinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

Ghezzal ve Welinton, sakatlıkları nedeniyle Altay maçında oynayamayacaklar. Bu iki isimler birlikte Altay maçında Beşiktaş 9 oyuncudan mahrum kalacak. 

Beşiktaş'ın eksikleri:

Batshuayi

Ghezzal

Vida

Teixeira

N'Koudou

Necip Uysal

Mehmet Topal

Rosier

Welinton

Larin

Beşiktaş kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Rachid Ghezzal İle Welinton Souza’nın Sağlık Durumları Hakkında Bilgilendirme

Futbol Takımımızın Süper Lig’in 6. haftasında Adana Demirspor ile oynadığı müsabaka sırasında, sol uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Rachid Ghezzal ile aynı müsabakanın ardından sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Welinton Souza’ya Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılmıştır.

Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde; Rachid Ghezzal ile Welinton Souza’nın uyluk arka adalelerinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Futbolcularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Batshuayi'den sonra Larin de yok

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Futbol Takımımızın Süper Lig’in 6. haftasında Adana Demirspor ile oynadığı karşılaşmada, aldığı darbe sonrası sol dizinde ağrı hisseden futbolcumuz Michy Batshuayi’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiş, oyuncumuzun iç yan bağında gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Aynı müsabakada sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Cyle Larin’in yapılan değerlendirmesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Futbolcularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Beşiktaş'ın Altay karşısında kadro sıkıntısı var

Sakatlıklar nedeniyle Beşiktaş'ın Altay karşısında defans dörtlüsü değişecek.

Sol bekte Rıdvan, sağ bekte ise N'Sakala'nın görev alması bekleniyor. Ortada ise Montero'nun partneri Atiba, Salih Uçan veya Josef de Souza olacak.

Savunma dörtlüsünde geride kullanılmayan isim ise daha önce olduğu gibi dörtlünün önünde yer alacak. En muhtemel isim ise Josef De Souza olarak görülüyor.

Orta sahada ise merkezde Pjanic ve Oğuzhan görev yapacak. Kanatlarda ise Umut Meraş ve Gökhan Töre görev alacak. Forvette ise Kenan Karaman'ın görev yapması bekleniyor.

Kenan Karaman'ın olası bir sakatlığında oyuna girebilecek tek isim ise Güven Yalçın.

Orta alanda bir futbolcunun sakatlanması durumunda ise oyuna girebilecek isimler arasında Salih Uçan, Can Bozdoğan (Merkez orta saha) bulunuyor.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Ersin, Rıdvan, N'Sakala, Montero, Atiba, Josef de Souza, Oğuzhan, Pjanic, Gökhan Töre, Umut Meraş, Kenan Karaman.

Yedekler: Mert Günok, Güven Yalçın, Can Bozdoğan, Salih Uçan, Atakan Üner