Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın Fenerbahçe planı hazır. İsmail Kartal'ın 20 milyon euroluk hayat damarını kopartacak. 15'te 15 yaptı

Fenerbahçe ile Sivasspor arasındaki mücadeleyi tribünden izleyen Rıza Çalımbay, Fenerbahçe planını yaptı. Başarılı teknik adam, Fenerbahçe'de çıktığı maçlarda 15'te 15 yapan futbolcuyu kilitleyerek galibiyete gitmeyi amaçlıyor. 20 milyon euro değerindeki yıldız futbolcu, İsmail Kartal'ın hayat damarı konumunda.

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın Fenerbahçe planı hazır. İsmail Kartal'ın 20 milyon euroluk hayat damarını kopartacak. 15'te 15 yaptı

Süper Lig'de 14'ncü haftaya girilmesinin ardından takımların omurgaları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Galatasaray'da Torreira'nın kilit oyuncu olduğu ortaya çıkarken, Fenerbahçe'de de bu oyuncunun Fred olduğu artık netleşmiş oldu. 

Sarı lacivertli ekip, Fred'in olmadığı maçlarda sahada adeta yokları oynarken, Fred'le çıktığı 15 maçta ise 15 galibiyet aldı. Sezon başından bu yana başkan Ali Koç'a 6 numara transfer etmesi konusunda baskı yapan ancak netice alamayan taraftarın ön görüsü de Fred'in sakatlığından sonra doğru çıkmış oldu. 

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın Fenerbahçe planı hazır. İsmail Kartal'ın 20 milyon euroluk hayat damarını kopartacak. 15'te 15 yaptı - Resim : 1

YENİDEN DÖNDÜ

Sivasspor maçıyla birlikte yeniden sahalara dönen yıldız futbolcu adeta Fenerbahçe'ye hayat öpücüğü oldu. Maç içerisindeki yerine hamleleriyle hem Tadic hem de Syzmanski'nin performansını yükselten Fred'in İrfan Can'a da ciddi katkıları oldu. 

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın Fenerbahçe planı hazır. İsmail Kartal'ın 20 milyon euroluk hayat damarını kopartacak. 15'te 15 yaptı - Resim : 2

RIZA ÇALIMBAY TRİBÜNDEN İZLEDİ

Haftaya sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak Beşiktaş'ın teknik direktörü Rıza Çalımbay da Sivasspor maçını tribünden takip etti. Nevzat Demir Tesisleri'nde konuşulanlara göre Çalımbay, Fenerbahçe'yi bitirmek için planını da o maçta yaptı. 

FRED'İ ETKİSİZ HALE GETİRECEK

Fred'in Fenerbahçe için önemini kavrayan tecrübeli teknik adam, orta sahada görev vereceği Gedson ile Fred'i etkisiz hale getirmeyi planlıyor. Bu taktik hamleye karşı İsmail Kartal'ın nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu.