Beşiktaş’tan şaşkına çeviren hamle! Eski yıldızın transferi için görüşmeler başladı! İşte masadaki teklif

Beşiktaş, Alanyaspor’da forma giyen Tayfur Bingöl’ü yeniden transfer etmek için görüşmelere başladı. Siyah- beyazlıların bu transferi 1 milyon euro bedelle bitirmesi beklenirken taraftarlar arasında ödeme planı üzerinden görüşmeler yapılıyor.

Beşiktaş’tan şaşkına çeviren hamle! Eski yıldızın transferi için görüşmeler başladı! İşte masadaki teklif

Beşiktaş’ta kadro yapılanması sürüyor. Bu kapsamda Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kadroya Türk futbolcu takviyesi üzerine harekete geçmişti. Başakşehir’in Umut Meraş’ı istemesi üzerine Deniz Türüç’ü isteyen Beşiktaş bu transferde sonuç alamadı.

Beşiktaş’tan şaşkına çeviren hamle! Eski yıldızın transferi için görüşmeler başladı! İşte masadaki teklif - Resim : 1

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sabah’ın haberine göre siyah- beyazlılar bunun üzerine geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Tayfur Bingöl’ü transfer etmek için yeniden görüşmelere başladı.

Beşiktaş’tan şaşkına çeviren hamle! Eski yıldızın transferi için görüşmeler başladı! İşte masadaki teklif - Resim : 2

ÖDEME PLANI GÖRÜŞÜLÜYOR

Beşiktaş'ın bu transferi 1 milyon Euro bonservis bedeliyle bitirmesi bekleniyor. Siyah- beyazlı yönetim söz konusu bedeli 4 taksitle ödemek isterken Alanyaspor ise parayı peşin istiyor.  Taraflar arasında ödeme planı için görüşmeler sürüyor.

Transfermarkt’a göre değeri 1.7 milyon euro olarak gösterilen Tayfur Bingöl, siyah beyazlı takımda geçen sezon çıktığı 29 maçta 2 gol attı, 2 asist yaptı.