Best Model Sibel Tan'dan arkadaşlarına çağrı! ''Hey kraliçeler! Aynı pozu vermeye var mısınız?''

1988 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmacının kraliçesi Sibel Tan, yıllarca aynı podyumu paylaştığı Begüm Özbek, Esin Moralıoğlu ve Deniz Pulaş'a çağrıda bulunarak, "Hey kraliçeler! Aynı pozu vermeye var mısınız? Var mı böyle 4 model ve kraliçe?" sözleriyle ifade etti.

Best Model Sibel Tan'dan arkadaşlarına çağrı! ''Hey kraliçeler! Aynı pozu vermeye var mısınız?''

1988 Best Model Of Turkey birincisi Sibel Tan, yıllarca aynı podyumu paylaştığı meslektaşları Begüm Özbek, Esin Moralıoğlu ve Deniz Pulaş'a çağrıda bulundu. Tan, "Hey kraliçeler! Aynı pozu vermeye var mısınız? Var mı böyle 4 model ve kraliçe? Zamansız modeller, arkadaşlar, dostlar..." ifadelerini kullandı.

Best Model Sibel Tan'dan arkadaşlarına çağrı! ''Hey kraliçeler! Aynı pozu vermeye var mısınız?'' - Resim : 1
1988 Best Model Of Turkey'de birinci olan Sibel Tan, son paylaşımıyla eski günleri anarak takipçilerini nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Sibel Tan, yıllarca aynı podyumu paylaştığı Türkiye güzelleri; Begüm Özbek (1989 Best Model Of Turkey birincisi) Esin Moralıoğlu (1990 Best Model Of Turkey birincisi) ve Deniz Pulaş’a (1991 Best Model Of Turkey birincisi) çağrıda bulundu.

"VAR MI BÖYLE 4 MODEL?"

Begüm Özbek, Esin Moralıoğlu ve Deniz Pulaş ile yıllar önce çektirdikleri fotoğrafı yayımlayan Sibel Tan, arkadaşlarına "Hey kraliçeler! Aynı pozu vermeye var mısınız? Var mı böyle 4 model ve kraliçe?" sözleriyle seslendi.

Best Model Sibel Tan'dan arkadaşlarına çağrı! ''Hey kraliçeler! Aynı pozu vermeye var mısınız?'' - Resim : 2

"HER DAİM TACIMIZI KALBİMİZDE GURURLA TAŞIDIK"

Sibel Tan, ayrıca "Zamansız modeller, arkadaşlar, dostlar... Her daim tacımızı kalbimizde gururla taşıdık" ifadelerini kullandı.

Best Model Sibel Tan'dan arkadaşlarına çağrı! ''Hey kraliçeler! Aynı pozu vermeye var mısınız?'' - Resim : 3