Beyaz eşya mağazasına alışveriş için girenler, kıyma makinesinin üzerine bakınca durup kaldı

Kocaeli'de bulunan bir beyaz eşya dükkanına giren üveyik kuşu, reyonda bulunan kıyma makinesinin üzerine yuva yaptıktan sonra yumurtalarını bıraktı. Mağazadaki durumu gören müdür ise yavrular yumurtadan çıkana kadar kıyma makinesini satmayacaklarını dile getirdi. Mağazaya gelen müşteriler, gördükleri manzara karşısında çok şaşırdı.

Beyaz eşya mağazasına alışveriş için girenler, kıyma makinesinin üzerine bakınca durup kaldı

İzmit ilçesinde bulunan ev eşyaları satan mağazada ilginç bir olay yaşandı. Mağazaya girerek kıyma makinesi üzerinde kendine yuva yapan üveyik kuşu, yumurtalarını da bu yuvaya bıraktı. Mağaza müdürü, gördüğü manzara karşısında yuvayı bozmamaya ve yumurtalardan yavrular çıkana kadar makineyi satışa sunmamaya kadar verdi. 

YUVAYA DESTEK VERDİLER 

Mağaza çalışanları, kuş yuvasını samanlarla güçlendirdi. Bununla kalmayıp su ve kuş yemi de bıraktı. Şu an tüm mağaza çalışanları, kıyma makinesini yuva yapan kuşların yumurtalarından çıkacakları günü bekliyorlar. 

 Beyaz eşya mağazasına alışveriş için girenler, kıyma makinesinin üzerine bakınca durup kaldı - Resim : 1

BU MAKİNE KUŞA AİT

Kuşun yaklaşık 15 gün önce kıyma makinesinin üzerine yuva yaptığını anlatan mağaza müdürü Rahmi Kaptan, şu ifadeleri kullanarak açıklama yaptı:

Yaklaşık 2 hafta önce kıyma makinesine yuva yapan kuş hakkında konuşan mağaza müdürü Rahmi Kaptan, "Misafirimiz 15 gün önce mağazaya girdi. Biz de yuva aradığını anladık ve dışarı çıkarmadık. Ürünlerimizden birinin üzerine yuva yaptı. Birkaç gün boyunca gidip gelerek yuvasını kurdu. Şimdi de yumurta yaptı oraya. Yumurtasının üzerine yattı. Biz de onu rahatsız etmiyoruz. Yavruları olana kadar misafirimiz olacak. Yavruları olduktan sonra doğaya salacağız onları. Biz burada ona bakmak için yem aldık. Zaten eş kuşu da ona bakmak için ara sıra gelip içeriye giriyor. O buradan gidene kadar o cihazın üzerinde kalacak. Biz o cihazı satmayacağız. O cihaz kuşa ait şu anda." şeklinde konuştu. 

 Beyaz eşya mağazasına alışveriş için girenler, kıyma makinesinin üzerine bakınca durup kaldı - Resim : 2

Beyaz eşya mağazasına alışveriş için girenler, kıyma makinesinin üzerine bakınca durup kaldı - Resim : 3Beyaz eşya mağazasına alışveriş için girenler, kıyma makinesinin üzerine bakınca durup kaldı - Resim : 4