Ali Sürmeli ilk kez konuştu! Ne zaman sete dönüyor?

Eylül ayında beyin kanaması geçiren ve ölümden dönen “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin Doğan Baba’sı Ali Sürmeli, aylar sonra ilk kez Magazin Hattı’na konuştu. Usta oyuncu hangi konuda pişman olduğunu açıkladı?

Eylül ayında beyin kanaması geçiren ve ölümden dönen “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin Doğan Baba’sı Ali Sürmeli, sağlığına kavuştu. 61 yaşındaki usta oyuncu, aylar sonra ilk kez menajeri Cem Tatlıtuğ’la Fenerbahçe Parkı’nda yürüyüş yaparken “Magazin Hattı” kamerasına takıldı.

Sürmeli “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”a ocak ayında geri döneceğini açıkladı.
Oğlu eren Sürmeli’nin ısrarıyla hastaneye gittiği öğrenilen 61 yaşındaki usta oyuncu, o anları hiç hatırlamadığını söyledi. Peş peşe iki ameliyat birden geçiren sürmeli nasıl beslendiğini anlattı. Usta oyuncu doktoruyla arasında geçen bir sohbeti aktardı.

Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdiği akşam hastaneye koşan yakın dostları Oktay Kaynarca, Erkan Can, Mahsun Kırmızıgül ve Talat Bulut’a teşekkür etti. Sürmeli, doktorların verdiği ilaçları kullanmadığı için de pişman olduğunu itiraf etti. Ali Sürmeli, maske takmayı hiç istemediğini ifade etti. Ünlü oyuncu korona virüs aşısı yaptırmayı da istemediğini belirtti.