Beyin kanaması riski olan Hakan Altun sanat dünyasını korkuttu! İşte son durumu...

Sanat dünyasının sevilen isimlerinden Hakan Altun, geçen çarşamba Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile beraber sunduğu “Şarkılar Bizi Söyler” programının çekimleri öncesi fenalaştı.

Apar topar Nişantaşı’ndaki özel bir hastaneye kaldırılan sanatçı Hakan Altun'un beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu tespit edildi. Hemen yoğun bakıma alınan 48 yaşındaki Altun’a yapılan erken müdahale büyük bir sağlık sorununun yaşanmasına engel oldu. Daha önce 2 kez beyin ameliyatı geçiren sanatçıyı yalnız bırakmayan partneri Hüsnü Şenlendirici çıkışta açıklama yaptı.

Sibel Can ise Hakan Altun’un tansiyon sorunu yaşadığını söyledi. Sibel Can ertesi gün yine soluğu hastanede aldı. Hastaneye gelenler arasında yer alan ünlü oyuncu Celil Nalçakan, yakın dostu Hakan Altun’un korona virüs test sonucunun negatif çıktığını açıkladı.

Usta oyuncu Zafer Algöz Altun’un yoğun bakımdan çıktığını belirtti. Hakan Altun’un yakın dostları Emel Müftüoğlu ile Estetisyen Ayşe Yıldız da hastaneye koştu. Müftüoğlu ile Yıldız çıkışta Altun’un sağlık durumuyla ilgili güzel haberler verdi.

Yakın zamanda Hakan Altun’un sunduğu “Şarkılar Bizi Söyler” programına konuk olan Cem Yılmaz “Geçmiş olsun Hakan. Seni çok seviyoruz. En yakın zamanda ayaklanıp güzel şarkılarını söyle” mesajını yayınlarken Ata Demirer’de sosyal medya sayfasına “Güzel haberlerini aldık kardeşim geçmiş olsun Hakan Altun” yazdı.