'Beyin ölümü gerçekleşti' dediler, ailesi mezarını bile kazdırdı! Hastaneye gidince şaşkınlık yaşadılar

Kahramanmaraş'ta trafik kazası sonrası yoğun bakımda tedavi altına alınan 27 yaşındaki Ali Tepedir isimli gencin ailesine beyin ölümünün gerçekleştiği söylendi. Cenaze hazırlıklarına başlayan aile, gencin mezarını dahi kazdırdı. Hastaneye giden Ali Tepedir'in yakınları bir şokla karşılaştı. aileye uzman doktorlar tarafından Ali Tepedir’e konsültasyon yapıldığı ve hayati tehlikesinin devam etmekle birlikte henüz herhangi bir ölümden bahsedilemeyeceği bilgisini verdi.

'Beyin ölümü gerçekleşti' dediler, ailesi mezarını bile kazdırdı! Hastaneye gidince şaşkınlık yaşadılar

Kahramanmaraş'ta trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan 27 yaşındaki Ali Tepedir isimli genç, hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve kalbi duran Tepedir, beyin ölümünün büyük oranda gerçekleşerek yaşam destek ünitesine bağlandı.

ÖLDÜ DİYE GİTTİLER AMA...

Haberi alan aile üyeleri Gaziantep’teki hastaneye cenazelerini almak üzere gitti. Öte yandan, Tepedir’in yakınları Kahramanmaraş’taki evlerinde cenaze hazırlıkları yapıp, mezarını bile kazdırdı. Gaziantep'e giden aile üyelerine sabah saatlerinde uzman doktorlar tarafından Ali Tepedir’e konsültasyon yapıldığı ve hayati tehlikesinin devam etmekle birlikte henüz herhangi bir ölümden bahsedilemeyeceği bilgisini verdi.

Aldıkları bilgi karşısında şaşıran aile haberi ve Kahramanmaraş’taki yakınlarına bildirdi. Cenaze ve taziye için toplanan akrabalar, aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek evden ayrıldı.