Beyoğlu'nda bir garip olay! Kadın turist kendini taksinin altına attı

İstanbul Beyoğlu'nda bindiği taksinin şoförü ile iletişim kuramayan yabancı uyruklu kadın, araçtan inerek kendini yere attı, aracın altına girmeye çalıştı. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından anbean görüntülendi.

Beyoğlu'nda bindiği taksi şoförüyle iletişim kuramayan yabancı turist, duruma tepki gösterince tartışma çıktı. Taksici tarafından araçtan indirilen kadın, önce kendisini yere attı daha sonra ise aracın altına girmeye çalıştı.

Olay, Salı günü öğle saatlerinde Kurtuluş Deresi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu kadın, durdurduğu taksiye bindi. Daha sonra taksiciyle iletişim kuramayan kadın, bu duruma tepki gösterdi. Şoförün yabancı uyruklu kadını araçtan indirmek istemesi üzerine gerginlik arttı.

Beyoğlu'nda bir garip olay! Kadın turist kendini taksinin altına attı - Resim : 1

KENDİSİNİ YERE ATTI

Taksiden inmek istemeyen kadın direnerek karşılık verirken, yerlerde süründü. Tehditler savuran kadın yere yatarak bir ara taksinin altına girmeye çalıştı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde taksi şoförünün, motosiklet sürücüsünden yardım alarak kadını taksiden indirdiği, daha sonra kadının Arapça konuşarak kendini yerlere attığı görülüyor.