Bige Önal’dan Aras Bulut İynemli açıklaması!  “Bundan sonra biri olursa insan olsun”

Aras Bulut İynemli ile yedi yıllık bir ilişki sonrası ayrılık yaşayan Bige Önal, ayrılık sonrası "Kaç senelik en yakın arkadaşım" dediği eski sevgilisi Aras Bulut'la ilgili sorulara yanıt verdi.

Bige Önal’dan Aras Bulut İynemli açıklaması!  “Bundan sonra biri olursa insan olsun”

Oyuncu Bige Önal, geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere takıldı. Kız kıza bir yemekte olduklarını belirten 34 yaşındaki güzel oyuncu, "Kendi hayatlarımızdan bahsettik, yakın arkadaşlarımızla oturduk. Güzel bir sohbet oldu" dedi.

Bige Önal’dan Aras Bulut İynemli açıklaması!  “Bundan sonra biri olursa insan olsun” - Resim : 1"BAYRAMLAR BİZE ÇOCUKLUĞUMUZU HATIRLATIYOR"

Muhabirlerin bayram tatili sorularına ise Önal, "Ben İstanbul'u bayramda seviyorum. Sessiz sakin oluyor. Eski bayramların olmayışını hissediyoruz. Bayramlar bize çocukluğumuzu hatırlatıyor ama eskisi gibi değil bence" açıklamasında bulundu.

Bige Önal’dan Aras Bulut İynemli açıklaması!  “Bundan sonra biri olursa insan olsun” - Resim : 2
 "AYRILIK SORULARINI SORMAYIN"

Uzun süre aşk yaşadığı meslektaşı Aras Bulut İynemli ile ayrılık kararları çok konuşulan güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Genç oyuncu, “Hayatımda biri olunca söylerim size. Biz Aras’la da görüşüyoruz, sonuçta küs değiliz ki. Yani arkadaşız da aynı zamanda. Çok vakit geçti, ayrılık sorularını sormayın. Hepimizin yolu açık olsun. Kriter de koymam kendime. Eğer bundan sonra birisi olursa insan olsun, en önemlisi o” ifadelerini kullandı.

Bige Önal’dan Aras Bulut İynemli açıklaması!  “Bundan sonra biri olursa insan olsun” - Resim : 3

Bige Önal’dan Aras Bulut İynemli açıklaması!  “Bundan sonra biri olursa insan olsun” - Resim : 4