Bikinili pozlarıyla popüler oyun sitesini karıştırdı! "Yasaklı olmak beni durduramaz"

Popüler oyun sitesi Call of Duty, son zamanlarda oyuncularıyla gündemde. En iyi oyunculardan sayılan Nadia Amine'nin bikinili pozları başını derde soktu. Kara listeye alındı. Ancak Amine, "Yasaklı olmak beni durduramaz. Gelin kazanmamı izleyin" diyerek meydan okumaya devam ediyor.

Bikinili pozlarıyla popüler oyun sitesini karıştırdı! "Yasaklı olmak beni durduramaz"

En çok satılan oyunlar listesinde senelerce zirveyi kaptırmayan Call of Duty, tüm dünyada oldukça popüler. Ancak oyunun yapımcısı olan Activision Blizzard, son zamanlarda en iyi oyuncularından biriyle sorun yaşıyor.

Profesyonel video oyuncusu Nadia Amine, bikini fotoğraflarını yayınladığı için oyun yapımcısı Activision Blizzard'ın düzenlediği turnuvalarda kara listeye alındığını söylüyor:

“Bikinili fotoğraflarımı yayınladığım için kara listeye alındım, hayatımda hiç çıplak fotoğraf paylaşmadım, ama yine de morina topluluğundaki adamlar çıplak popolarını sosyal medyada paylaşabiliyorlar."

Bikinili pozlarıyla popüler oyun sitesini karıştırdı! "Yasaklı olmak beni durduramaz" - Resim : 1

Sözcü'nün haberine göre, 1,2 milyon Twitch ve 449 bin YouTube takipçisine sahip olan 23 yaşındaki Amine, OnlyFans tarzı bir içerik platformu olan Passes hesabında bikinili fotoğraflarını yayınladığı için oyun şirketi tarafından cezalandırıldığını söylüyor. Passes Topluluğu ve İçerik Yönergeleri sayfasına göre site, yetişkinlere uygun açık içeriğe, çıplaklığa veya çıplaklığa izin vermiyor.

Bikinili pozlarıyla popüler oyun sitesini karıştırdı! "Yasaklı olmak beni durduramaz" - Resim : 2

"ALEYHİNE KULLANILDI"

Ancak bu iddialar, bazı oyuncular tarafından Amine'nin aleyhine kullanıldı. Bir kullanıcı, "Bunun yalnızca senin gibi hile yapan insanlar için geçerli olduğunu düşünüyorum" diye yazarken bir diğeri de "Video oyunlarında benden çok daha iyi olan pek çok kadın tanıyorum. Bunun kadın olmanla hiçbir ilgisi yok. Sen sadece sorunu saptırmak için 'Ben kadınım' bahanesini kullanmaya devam etmek isteyen bir dolandırıcısın" diye yazdı.

Eleştirilere yanıt olarak Amine ise, "Erkeklerin video oyunlarında bir kadının daha iyi olduğunu kabul etmek yerine geceleri uyuyabilmek için hile yaptığımızı söylemelerini görmek üzücü" diye yazdı.

Amine'nin hile yaptığına dair iddiaları, 2022 yılında birinci şahıs nişancı oyunlarında, oyun sırasında kullanıcının faresini manuel olarak hareket ettirmek yerine hedeflere otomatik olarak kilitlenen hile yazılımı olan Aimbots'u kullandığının ileri sürülmesiyle ortaya çıktı. Amine, hile iddialarının ardından Full Squad Gaming tarafından tasarlanan "temiz bir bilgisayar" üzerinden nasıl oynadığını yayınlayarak adını temize çıkarmaya çalıştı.

Bikinili pozlarıyla popüler oyun sitesini karıştırdı! "Yasaklı olmak beni durduramaz" - Resim : 3

"YASAKLI OLMAK BENİ DURDURAMAZ"

Amine hayranları, oyuncuya kendi Call of Duty turnuvasını oluşturmasını önerdiğinde, Activision'ın büyük turnuvalar için onay vermesi gerektiği için bunu yapamayacağını açıkladı.

Kaliforniya merkezli oyun şirketi ise Amine'nin iddia edilen yasağı hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Amine, oyun devi tarafından yasaklanmış olmasına rağmen, çarşamba öğleden sonra geç saatlerde Twitch'te 6.900 dolarlık bir turnuvaya ev sahipliği yapacağını söyleyen bir paylaşım yaptı: "Yasaklı olmak beni durduramaz. Gelin kazanmamı izleyin.” 

Popüler yayın sitesi Twitch, Amine'yi Aralık 2022'de X'te kişisel bilgiler paylaştığı gerekçesiyle 14 gün süreyle yasaklamıştı.