Bilal Göregen canlı yayında annesinin varlığını hissetti, stüdyo buz kesti

Katıldığı yarışma programıyla tüm Türkiye tarafından tanınan Bilal Göregen, konuk olduğu televizyon programında izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Annesinin konuk edildiğinden haberi olmayan görme engelli Göregen ile annesinin o anları stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu.

Bir zamanların fenomen programı Yetenek Sizsiniz'in ilk sezonuna katılan görme engelli Bilal Göregen, darbuka çalışı ve sesiyle gönüllerde taht kurmuştu. Dün "Alişan ile Hayata Gülümse" programına konuk olan Göregen ile annesinin duygusal anları, seyircileri gözyaşlarına boğdu.

ANNESİNİN YANINDA OLDUĞUNU HİSSETTİ

Annesinin programa geldiğinden haberi olmayan Bilal Göregen'in annesi sessizce yanında oturdu. Annesinden bahsettiği sırada Alişan'ın "Nerde şu an annen? Evde izliyordur bizi." sözleri üzerine Göregen, "Bence evde değil abi, ben şöyle olduğunu düşünüyorum. Annem sol tarafımda ve burnunu çekiyor" demesi üzerine Alişan dahil tüm stüdyo gözyaşlarını tutamadı. Annesinin varlığından haberi olmadan annesinin varlığını hissetmesi, herkesi derinden etkiledi. Anne ve oğulun sarılma anları izleyenlere adeta duygu seli yaşattı.