Binali Yıldırım öğretmenlerin dertlerini dinledi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Haliç Kongre Merkezi'nde Engelli Öğretmenler Platformu'yla bir araya geldi.

Binali Yıldırım öğretmenlerin dertlerini dinledi

Engelli Öğretmenler Platformu heyeti ile istişarelerde bulunan Yıldırım,  katılımcılarla sohbet etti, öğretmenlerin sorunlarını dinledi.

Yıldırım, daha sonra Fatih Çarşamba Pazarı'nda vatandaşlarla buluştu. Pazar esnafıyla selamlaşan Binali Yıldırım, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Dün de Maslak Oto Sanayi Sitesi'ndeydi

Yıldırım dün akşam iftarı ise Maslak Oto Sanayi Sitesi esnafı ile yapmıştı. 

İftar sonrası esnafla sohbet edip sorularını yanıtlayan Yıldırım, göçmenlerin bazı yerlerde güvenlik sorunu oluşturduğunun belirtilmesi üzerine, şunları söylemişti:

"İstanbul'da yabancılar var. Belirli ilçelerde de yoğunlaşmış vaziyette. Biz şunu diyoruz, buranın düzenini, tertibini, huzurunu bozarsan, güvenlik sorunu oluşturursan kusura bakma kulağından tutar atarız. Böyle bir şey olmaz. Güvenlik esastır. Sokağa çıktığımız zaman kendimizi yabancı bir ülkede hissetmememiz lazım. Buna izin veremeyiz. Misafirimizsiniz, dardasınız, zordasınız, geldiniz eyvallah. Misafir ev sahibinin kuzusudur. Nasıl uygun gördüyse öyle hareket eder. Yabancılar konusundaki görüşüm ve duruşum çok açık ve nettir. Bizim asli unsur vatandaşlarımızın günlük hayatına zarar verirse, mesela bağımlılık, uyuşturucu vesaire konularında, güvenlik, asayiş konularında bize zarar verirlerse zerre kadar müsamaha göstermeyiz."