Binali Yıldırım'dan öğrenci akbilindeki indirime yeni yorum

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Binali Yıldırım, öğrenci aylık mavi kart ücretlerinde yapılan indirimle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Binali Yıldırım'dan öğrenci akbilindeki indirime yeni yorum

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Binali Yıldırım, İBB Meclisi'nin öğrenci aylık mavi kart ücretlerini indirmesini yorumladı.

Yıldırım, ücretin 85 liradan 40 liraya düşmesinin hayırlı olmasını dilerken "Öğrenci bütçesinde ciddi bir rahatlama olacak" diye konuştu.

Suda da indirim gerçekleştiğini hatırlatan Yıldırım "Özellikle çok nüfuslu ailelerde daha fazla indirim olmak üzere bu da İstanbullu hemşehrilerimizin bütçelerini rahatlatacak. İstanbullunun, vatandaşlarımızın yararına, menfaatine olacak her türlü çalışma kimden gelirse gelsin başım gözüm üstüne" diyerek sözlerini tamamladı.

Daha önce Twitter'dan böyle duyurmuştu

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Binali Yıldırım indirim haberlerini sosyal medya hesabından "İstanbullulara müjdeli haber" olarak duyurmuş ve "Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil'i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek. Hayırlı olsun." yorumunu yapmıştı.