Binlerce sinemasever, vizyona gireceği tarihi bekliyor: Joker'in devam filminden yeni ayrıntılar ortaya çıktı!

Başrollerini Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın paylaştığı "Joker: Folie à Deux" filmiyle ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Açıklamaya göre film, "jukebox müzikali" olacak.

Binlerce sinemasever, vizyona gireceği tarihi bekliyor: Joker'in devam filminden yeni ayrıntılar ortaya çıktı!

Todd Phillips'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Joker" devam filmi "Joker: Folie à Deux", en az 15 çok iyi bilinen şarkının yorumlandığı bir "jukebox müzikali" (müzik kutusu müzikali) olacak.

Variety'nin filmde çalışan kaynaklardan aktardığına göre, filmde yer alan şarkılardan birinin 1953 yapımı “The Band Wagon” müzikalinden 'That’s Entertainment' olacağı biliniyor. Projenin herhangi bir orijinal şarkı içerip içermeyeceği ya da herhangi bir Lady Gaga şarkısının yer alıp almadığı şu anda bilinmiyor.

Beyazperde'nin aktardığına göre, "Oppenheimer"ın Oscar ödüllü besteci Hildur Guðnadóttir, her şarkıya "kendine özgü, unutulmaz (müzik) ipuçlarını" ekleyecek.

Başrollerinde Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Zazie Beetz, Catherine Keener ve Brendan Gleeson'ın yer aldığı filmin senaryosunu Todd Phillips ve Scott Silver ile yazdı. Devam filminin bütçesinin, orijinal filmi üçe katlayarak 200 milyon dolara yaklaştığı belirtildi. 

"Joker: Folie à Deux", 4 Ekim'de vizyona girecek.