Sadist kadın erkek arkadaşıyla beraber bebeğini katletti!

Bir anne ve onun erkek arkadaşı, ölmeden önce "sadist saldırılara" maruz kaldığı iddia edilen erkek bebeğin ölümüyle ilgili yargılanacak.

Sadist kadın erkek arkadaşıyla beraber bebeğini katletti!

Jacob Lennon isimli bir bebek, Güney Batı Londra'daki Putney'deki evinde ciddi bir kafa travması geçirdikten sonra hayatını kaybetti. Nefes alamadığı öğrenilen 15 aylık bebek, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Suçlamaları reddettiler

31 yaşındaki annesi Louise Lennon ve kadının 32 yaşındaki erkek arkadaşı Jake Drummond, bebeğin ölümüyle ilgili suçlandı. Lennon, çocuklara zulüm yaptığını ve bir çocuğun ölümüne neden olduğunu veya buna izin verdiğini reddetti.

Drummond ise 1 Temmuz- 27 Ağustos 2019 tarihleri ​​arasında, fiziksel zarar verme niyetiyle işlenen cinayet ve yaralama suçunu reddetti. Geçici duruşma tarihi önümüzdeki yıl 6 Şubat olarak belirlendi. Savcılık, Jacob'ın ölümünün "sadist bir dizi saldırı" sonucu gerçekleştiğini söylüyor.

Bebeğin, ölmeden önce Ağustos 2019'da “sistematik tacize” maruz kaldığı iddia edildi.
Otopsi sonucuna göre bebeğin, uzun süreli istismardan dolayı yaralandığı ve ölüm nedeninin kafa travması olduğu ortaya çıktı. Lennon 27 Mayıs'taki duruşmadan önce kefaletle serbest bırakıldı, Drummond ise gözaltında tutuldu.