Bir Annenin Günahı dizisi 3. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin yeni yapımlarından Bir Annenin Günahı dizisinin 3. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Suna, Sadri'yi her yerde görmeye başlar. Çektiği vicdan azabını dindiremez. Yusuf, Yağmur'a daha çok bağlanır ve Sadri'nin katilini bulmak için elinden geleni yapar.

Yusuf’un gerçekleri ortaya  çıkarmak uğruna, Bekir’in suçsuzluğunu ispat edip onu kurtarmak için gösterdiği çaba, Suna’yı giderek daralan bir çemberin için hapsederken, Yağmur’la aralarına yıkılması imkansız gibi duran bir duvar örecektir. Yusuf, Yağmur’la aralarındaki duvarı yıkıp gerçek katili bulmak için çıktığı bu yolda adım adım annesi Suna’ya yaklaştığından habersizdir.

Diğer yanda Bekir’in, görülen duruşmada söyledikleri ise, Sadri Güngör cinayeti ile ilgili soruşturmayı bambaşka bir yöne çevirecektir.

Kanal D’nin, yapımını Limon Yapım ve Skala Yapım’ın üstlendiği dizisi “Bir Annenin Günahı” üçüncü bölümü ile 5 Aralık cumartesi akşamı izleyici ile buluşacak.

Bir Annenin Günahı Dizisi 2. Bölüm Özeti

Suna, oğlu Yusuf’u yaşatabilmek için büyük günahı işler ve Sadri Güngör’ü vurur. Şimdi hem Sadri Güngör, hem de Yusuf hastanede yaşam savaşı verecektir. Bu savaşın galibi Yusuf olur ve geçirdiği ameliyat sonucunda hayata tekrar gözlerini açar. Oğlunun yaşamasıyla hayat bulan Suna, Sadri Güngör’ün ölümüyle yıkılır. Artık vicdanıyla baş başadır. Vicdanın sesi ise, Sadri Güngör’den başkası olmayacaktır.

Diğer yanda babasının ölümünün acısını yaşayan Yağmur teselliyi Yusuf’ta bulur. Suna işlediği suçun vicdan azabıyla savrulurken, Sadri Güngör’ün şüpheli ölümünü soruşturan İbrahim komiserin elde ettiği deliller, Suna’yı ve en yakınındakileri bambaşka yollara sürükleyecektir.