Bir annenin sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmek uğruna yaptığı şey sizi çileden çıkaracak

Kolombiya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 19 yaşındaki Maria Camila Mengual Mojica isimli genç kadın sevgilisiyle bir otelde randevulaştı. Otele giderken 7 aylık bebeğini yanına alan kadın bebeği arabada bıraktı. 19 yaşındaki kadın klimayı açık bırakıp gitti. Saatlerce açık kalan klima sisteminin arızalandı. Bozulan klimanın verdiği duman 7 aylık bebeği zehirleyip öldürdü.

Bir annenin sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmek uğruna yaptığı şey sizi çileden çıkaracak

Kolombiya’nın Valledupar kentinde akılalmaz bir olay meydana geldi. 19 yaşındaki Maria Camila Mengual Mojica, sevgilisi Humberto Manuel Olivilla Pineda ile buluşmak için bir otel odası ayarladı. Sevgilisiyle buluşmak üzere odaya çıkan kadın 7 aylık bebeğini arabada bıraktı. Araca geri dönünce şoke olan kadın bebeğin öldüğünü fark etti.

Bir annenin sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmek uğruna yaptığı şey sizi çileden çıkaracak - Resim : 1
 
Adli tıp karbon monoksit zehirlenmesini doğruladı

Akıllara durgunluk veren olaya polis ekiplerinin gelmesi üzerine anne ve sevgilisi tutuklandı. Polise verdiği ifadesinde bebeğin sıcaktan etkilenmemesi için arabayı çalışır durumda bıraktığını ifade eden Pineda, klimayı da açtığını söyledi. Ancak klima sisteminin bozulması bebeğin boğularak ölmesine neden oldu. Bebeğin adli tıp muayenesi, karbon monoksit zehirlenmesinden öldüğünü doğruladı.