Yıllar sonra aradığı aşkı realistik mankende buldu! "Aşkı yeniden bulmama yardımcı oldu"

Yıllarca kimseyle cinsel bir ilişki yaşamadığını söyleyen 54 yaşındaki adam, aradığı aşkı 2021 yılında satın aldığı realistik mankende bulduğunu açıkladı. Mankene isim veren adam, onu kız arkadaşı olarak annesiyle tanıştırdı. Yıllarca yalnız kalmayı tercih ettiğini söyleyen adam hayatının değiştiğini itiraf etti.

Yıllar sonra aradığı aşkı realistik mankende buldu! "Aşkı yeniden bulmama yardımcı oldu"

Avustralyalı bir marangoz olan Rod, nişanlısından ayrıldıktan sonra uzun bir süre kimseyle birlikte olmadığını söyledi. 2021 yılında realistik bir manken satın alan Rod, o günden sonra hayatının değiştiğini aktardı. Aşkı yeniden bulduğunu söyleyen 54 yaşındaki adam, mankeni annesiyle tanıştırdı. 

Yıllar sonra aradığı aşkı realistik mankende buldu! "Aşkı yeniden bulmama yardımcı oldu" - Resim : 1

Satın almadan önce hiçbir fikri yoktu

3000 dolara satın aldığı realistik manken hakkında daha önce hiçbir fikri olmadığını söyleyen Rod, bebeğin hayatını değiştirdiğini ve artık ilgilenebilecek bir şeyinin olduğunu dile getirdi. Rod, "Yavaşça kalbim açıldı ve eski nişanlımı kaybetmenin tek başına geçmeyen kederinden dikkatim dağıldı." dedi. 

Kız kardeş satın aldı

Karina adını verdiği gerçekçi bebeğiyle ilişkisine devam eden Rod, başka bir realistik manken daha satın aldı ve ona da Lauren adını verdi. Rod, Lauren'in Karina'nın kız kardeşi olduğunu söyledi. Bir süre sonra Vietnam'da yaşayan bir kadınla uzak mesafe ilişkisi yaşamaya başlayan Rod, artık mutlu ve yeni kız arkadaşıyla nişanlandı. Ancak nişanlısının başta iki gerçekçi bebeği kabul etmekte zorlandığını söylerken "Bir süre sonra hobimi kabul etti ve sık sık bana bazı tavsiyelerde bulunurdu" diye ekledi. 

Yıllar sonra aradığı aşkı realistik mankende buldu! "Aşkı yeniden bulmama yardımcı oldu" - Resim : 2