Ünlü oyuncudan kahreden haber: "Parkinson teşhisi konduktan sonra alkolik oldum"

Bir dönemin efsanesi 'Geleceğe Dönüş' filminin yıldızı Michael J. Fox, 29 yaşında Parkinson hastalığına yakalanmasının ardından yaşadıklarını anlattı.

Ünlü oyuncudan kahreden haber: "Parkinson teşhisi konduktan sonra alkolik oldum"

'Geleceğe Dönüş' film serisinde "Marty McFly" karakteri ile popülerliğini kazanan 80'li yılların efsane ismi Michael J. Fox, 1991'den beri Parkinson hastalığı ile mücadele ediyor. Başarılı aktör, otobiyografik belgeseli 'Still'in prömiyerinin gerçekleştiği gün sorulan sorulara yanıt verdi. 

Başarılı aktör, uzun süre boyunca dopamin ilaçları kullanarak ve eşyaları sol elinde taşıyarak hastalığını gizlemeye çalıştığını anlattı. 29 yaşında nörolojik bozukluğu olduğunu öğrendikten sonra geleceği hakkında karear almakta zorlanan oyuncu, durumu toparlamakta zorlandığından bahsetti. 

Ünlü oyuncudan kahreden haber: "Parkinson teşhisi konduktan sonra alkolik oldum" - Resim : 1

"PARKİNSON TEŞHİSİ KONDUKTAN SONRA ALKOLİK OLDUM"

Michael J. Fox, "Doktorlar Parkinson olduğumu söyleyince, 'Kiminle konuştuğunuzu biliyorsunuz değil mi?' demiştim. 'Hollywood'un Prensi'ydim. Bunun olmaması gerekiyordu. Hayatın taş ve tuğladan ibaret olduğunu sanıyorsun ama öyle değil. Kağıttan ve tüyden yapılmış" dedi.

Zorlu geçen hastalık sürecinde alkole sürüklendiğini ifade eden ünlü oyuncu, "Kesinlikle alkoliktim ama 30 yıldır tek bir içki bile içmedim" dedi.