Bir yılanın yapacağı en son şeyi yapan yılan görevlilerin aklını durdurdu. 2,7 metrelik devre canavar paslı tellere vücudunu attı, dikenlerini tüm bedenine geçirdi

Normal bir insanın iki katı uzunluğunda olan dev yılan korkunç bir hamlede bulunarak kendini dikenli tellerin üzerine attı. Palı çivilerin etrafını saran yılan hareket edemez hale heldiğinde kurtarma ekipleri dehşete düşerek ona yardım etmeye çalıştı.

Bir yılanın yapacağı en son şeyi yapan yılan görevlilerin aklını durdurdu. 2,7 metrelik devre canavar paslı tellere vücudunu attı, dikenlerini tüm bedenine geçirdi

Avustralya'da bir mamut yılanı, kendisini dikenli tel çitin üzerinde tehlikeli bir konumda bulduktan sonra şanslı bir şekilde kaçtı. 2,7 metre uzunluğundaki halı pitonunun Brisbane'in güneybatısında dikenli tel çitlerin üzerinde hareket edemediği fark edildi.

Yılana bir kurtarma birimi müdahale etti. İlginç bir şekilde, yılanın yaralanmadığı farkedildi. Yılan dikkatlice çıkarıldı ve tekrar serbest bırakılmadan önce Wacol'daki RSPCA Yaban Hayatı Hastanesine götürüldü.

PERSONELİN 2 KATI

Hastanenin içinde yılanın dikkat çeken bir fotoğrafı çekildi. Fotoğrafta yılanın yanında duran personelden birinin boyunu kolaylıkla geçebildiği görülüyor.

Bir yılanın yapacağı en son şeyi yapan yılan görevlilerin aklını durdurdu. 2,7 metrelik devre canavar paslı tellere vücudunu attı, dikenlerini tüm bedenine geçirdi - Resim : 1

YABAN HAYAT İÇİN BÜYÜK TEHLİKE

Dikenli tellerin Avustralya yaban hayatı için sorunlu olduğu kanıtlandı; birçok hayvan türü telleri görmekte zorlanıyor ve zarar görebiliyor. Hayvan kurtarıcısı Hannah van Alphen bu ayın başlarında Yahoo News Australia'ya yakınlarda güçlü bir yiyecek veya su kaynağı olduğunda sorunun daha da kötüleştiğini söyledi.