Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 75. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanıyla olay oldu. Yeni bölüm fragmanına Züleyha'nın, "Ya sen, ya ben, ya da Yılmaz... Böyle giderse birimizden biri ölecek!" sözü damga vurdu.

Yeni bölüm fragmanında; Müjgan'ın hamile olmadığını öğrenen Yılmaz ve Züleyha tekrar kavuşacak. Müjgan ise bebeği ile birlikte intihar mı edecek? 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 3 Aralık perşembe akşamı saat 20.00'de ATV'de.

 Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 74. Bölüm Özeti

Züleyha, eczanedeki karşılaşmalarında Müjgan'ın hamilelik haberini öğrenip, üzgün bir halde konağa döner. Ne Saniye ne Sevda derdinin ne olduğunu öğrenemez. Yaşadığı üzüntü, Züleyha'yı bambaşka bir bakış açısına ve yeni kararlara götürecektir.

Hastaneden taburcu olan Behice, mağduriyetini resmileştirmek istercesine yeni bir oyun kurar. Züleyha tarafından hedef gösterildiğini herkese ilan edecektir. Ancak attığı adımlar Çukurova'nın bir diğer "kurnaz" kadını Şermin'i kuşkulandırır. Neredeyse yaptığı planın tamamını çözerek, Demir'e gider. Şermin bu sayede hem kendisini küçümseyen Behice'yi alt etmeyi hem de yeniden "Yaman" olarak kabul görmeyi istiyordur.