Kerem Alışık’ın panik anları

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Fekeli’si Kerem Alışık, tasması çalılara dolaşan köpeğini kurtarmak için nasıl bir mücadele verdi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Fekeli’si Kerem Alışık, Adana’da yapılan çekimler korona virüs nedeniyle yaz aylarına ertelenince İstanbul’a dönmüştü. Geçen günlerde Magazin Hattı’na konuşan Alışık, yürüyüş ve alışveriş dışında evinden çıkmamaya özen gösterdiğini açıklamıştı.

Ünlü oyuncu geçen cuma yine evinin yakınındaki pastaneye alışverişe gitti. Neşeli olan Alışık bir süre pastanenin önünde telefonda konuştu ve daha sonra içeri girdi.

Köpeğinin tasmasını pastanenin önündeki çalılara bağlayan Alışık’ın keyfi dönüşte fena halde kaçtı. Ünlü oyuncu tasmanın çalılara dolandığını gördü. Kerem Alışık köpeğinin tasmasını çalıların arasından çıkarmak için bir süre mücadele vermek zorunda kaldı. 

Büyük panik yaşayan oyuncu tek başına tasmayı çıkaramadı. Bunun üzerine Alışık’a devamlı müşterisi olduğu pastanenin bir görevlisi de yardımcı oldu. Kerem Alışık, pastane görevlisinin de diğer taraftan verdiği destekle köpeğini kurtarmayı başardı.

Panikten yüzü kıpkırmızı olan ünlü oyuncu köpeğini kurtardıktan sonra rahat bir nefes aldı. Kerem Alışık daha sonra kaçmasın diye sıkı sıkı tuttuğu köpeğinin üzerindeki yaprakları temizledi.