Bir zamanlar transferin gözdesiydi! Ocak ayında dünya devinden ayrılacak! Fenerbahçe ve Beşiktaş, 24 yaşındaki yıldızı istiyor!

Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş ve Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den ayrılmayı planlayan yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Futbolcunun menajeri Federico Pastorello’nun geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelmesi transfer iddialarını da güçlendirdi.

Bir zamanlar transferin gözdesiydi! Ocak ayında dünya devinden ayrılacak! Fenerbahçe ve Beşiktaş, 24 yaşındaki yıldızı istiyor!

Trendyol Süper Lig’in dev kulüpleri Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde birbirlerine rakip oldu. İtalyan spor muhabiri Nicolo Nicolò Schira’nın haberine göre Beşiktaş ve Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den Ocak ayında ayrılmaya hazırlanan Malang Sarr’ı transfer etmek istiyor.

Bir zamanlar transferin gözdesiydi! Ocak ayında dünya devinden ayrılacak! Fenerbahçe ve Beşiktaş, 24 yaşındaki yıldızı istiyor! - Resim : 1

TEMSİLCİSİ İSTANBUL’A GELDİ

Öte yandan futbolcunun menajeri Federico Pastorello’nun geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelmesi transfer iddialarını da güçlendirdi.

Bir zamanlar transferin gözdesiydi! Ocak ayında dünya devinden ayrılacak! Fenerbahçe ve Beşiktaş, 24 yaşındaki yıldızı istiyor! - Resim : 2

MALANG SARR’IN KARİYERİ

Yıldızı Fransız ekibi Nice’de parladıktan sonra Chelsea’ye transfer olan 24 yaşındaki futbolcu, Porto ve Monaco takımlarına kiraladı. İngiliz ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sarr, Chelsea’da bu sezon forma giymedi.

Güncel piyasa değeri Transfermarkt’a göre 4 milyon euro olarak gösterilen Sarr, geleceğin yıldızları arasında gösterilse de beklenen patlamayı yapamamıştı. İsmi birçok takımla anılan futbolcu, Fransa Milli Takımı formasını da 6 maçta giymişti.