Birce Akalay 3. kez nikah masasına oturacak mı?

İki sezondur “Babil” dizisinde seyirci karşısına çıkan Birce Akalay, sevgilisi Fasih Saylan’la 3. kez nikah masasına oturmayı düşünüyor mu?

İki sezondur “Babil” dizisinde seyirci karşısına çıkan Birce Akalay, Arnavutköy’de yakın arkadaşı Aslı Mavitan’la görüntülendi. Akalay acelesinin olduğunu belirterek “Daha sonra konuşalım” dedi.

Birce Akalay’ın Halit Ergenç, Aslı Enver, Onur Saylak ve Mesut Akusta ile başrolünü paylaştığı “Babil” dizisi pandemi nedeniyle verilen zorunlu aranın ardından eski reytinglerine bir türlü ulaşamadı. Bu nedenle iddialı dizinin bir süredir yayından kalkacağı konuşuluyor.

Eski televizyoncu Fasih Saylan’la aşk yaşayan Birce Akalay, dizi setlerinde tanıştığı meslektaşları Murat Ünalmış ve Sarp Levendoğlu ile evlilik yapmıştı. Akalay’a 3. kez nikah masasına oturmayı düşünüp düşünmediği soruldu.

Birce Akalay sevgilisi Fasih Saylan’ın aracını “Kardeşim” dediği Aslı Mavitan’a verdi, kendisi ise yürümeyi tercih etti. Öte yandan Mavitan, bu sezon “Menajerimi Ara” dizisinde Mayda karakterine hayat veriyor.