Annesine benzerliği dikkat çekti! Birce Akalay'ın güzelliğini kimden aldığı belli oldu

Kuş Uçuşu, Mezarlık gibi Netflix yapımı projelerde yer alan Birce Akalay, annesi ve babasıyla pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncunun annesiyle benzerliği dikkat çekti.

Annesine benzerliği dikkat çekti! Birce Akalay'ın güzelliğini kimden aldığı belli oldu

Son dönemlerde ard arda Netflix projelerinde yer alan Birce Akalay, ekranların aranan isimleri arasında yer alıyor. Birce Akalay, yıllar sonra, 'yol arkadaşım' dediği İbrahim Çelikkol ile Kuş Uçuşu dizisinde rol aldı.

2017 yılında 'Siyah Beyaz Aşk' dizisiyle birlikte arkadaşlıkları başlayan iki dostun yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi izleyicileri sevindirmişti. Hayatımıza Yer Gök Aşk dizisi ile giren, daha doğrusu bu dizi ile ünlenen güzel oyuncu Akalay, kariyerine Kader dizisi ile başladı. Şimdilerde 37 yaşında olan başarılı oyuncu, Kader'den sonra ise Senin Uğruna, Asi, Alayına İsyan ve Kış Masalı dizilerinde boy gösterdi.

Güzel oyuncunun son paylaşımına binlerce beğeni geldi. Annesi ve babasıyla pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Birce Akalay, annesine benzerliğiyle dikkat çekti. İşte, ünlü oyuncunun annesine benzerliği...

Annesine benzerliği dikkat çekti! Birce Akalay'ın güzelliğini kimden aldığı belli oldu - Resim : 1

Annesine benzerliği dikkat çekti! Birce Akalay'ın güzelliğini kimden aldığı belli oldu - Resim : 2