Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi?

Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun’un başrolünü paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinin gizemli karakteri ortaya çıktı. Han'ın gizemli eski nişanlısı Ceylan Ongun karakterine ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz hayat verecek. Peki, Masumlar Apartmanı Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz kimdir?

Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi?

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Esra Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer ve Emir Özden gibi ünlü oyuncuların rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin gizemli oyuncusu ortaya çıktı. Diziseverler ‘Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir?’ sorusuna yanıt aradı.

Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi? - Resim : 1

OGM Picture Masumlar Apartmanı’nda Ceylan karakterine Aslıhan Gürbüz’ün hayat vereceğini duyurdu. Bu gelişmenin ardından Aslıhan Gürbüz kimdir, nereli ve kaç yaşında? soruları merak konusu oldu. Yahşi Cazibe dizisi ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda’daki rolüyle hafızalara kazındı. Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Kerem Kupacı ile evli olduğu yönündeki haberlerle de gündeme gelmişti. Peki, Masumlar Apartamanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi? İşte, Aslıhan Gürbüz hayatı…
 Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi? - Resim : 2

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Aslıhan Gürbüz (d. 16 Şubat 1983, Çanakkale),Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

16 Şubat 1983'de Çanakkale'de doğmuştur. Lisede bilgisayarlı muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi? - Resim : 3

Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Bir Bulut Olsam dizisinde ünlenmiştir. Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe'yi canlandırdı.

Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi? - Resim : 4

Zeytin Tepesi dizisinde Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise Halime Sultan karakterlerini canlandırmıştır.

Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi? - Resim : 5

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden Merve Aksak'ı canlandırdı. Ünlü oyuncu Kırmızı Oda dizisindeki başarılı oyunculuğuyla da büyük beğeni toplamıştı.

Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi? - Resim : 6

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmnaı dizisinde Ceylan karakterine hayat verecek.

Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi? - Resim : 7

ASLIHAN GÜRBÜZ EVLİ Mİ?

Yıllardır kamuoyunda Aslıhan Gürbüz'ün 2011-2014 yılları arasında 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Pikaçu Kerem' karakterini canlandırarak hafızalarda yer edinen Kerem Kupacı ile evli olduğu biliniyordu.  Diziseverler internet üzerinden 'Aslıhan Gürbüz evli mi? Aslıhan Gürbüz Kerem Kupacı ile evli mi?' sorularına yanıt aradı. Ancak olayın iç yüzü bambaşka çıktı.

 Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz evli mi? - Resim : 8

Instagram'da hakkında yapılan evlilik haberler inden birine cevap veren Aslıhan Gürbüz, rahatsızlık duyduğu konu hakkında "Gerçekten sıkmadı mı bu yalan haber? Bu konu ile ilgili resmi bir belge var mı mesela elinizde o dönemle ile ilgili? Yoksa 4 kişinin eğlendiği bir andan bir görüntü ile 10 senedir hiç evlenmemiş bir kadına boşanmış muamelesi mi çekiyorsunuz? Mahallede ki gıybetçi teyzelerin kulaktan kulağa, yalan yanlış yaydığı türden bir saçmalığı, her yeni işimde 'şok haber' başlığı ile vermek hoşunuza gidiyor ise bilemem. Ama ben sıkıldım ve sessiz kalamıyorum artık, ben de insanım be" dedi.