Birkan Sokullu'dan Aslı Enver açıklaması

Reyting rekortmeni “Masumlar Apartmanı” dizisinin Han’ı Birkan Sokullu, eski eşi Aslı Enver’le pişti olduğu iddiasına hangi yanıtı verdi?

Reyting rekortmeni “Masumlar Apartmanı” dizisinin Han’ı Birkan Sokullu, sevgilisi Eda Gürkaynak’la Arnavutköy’de bir balıkçı çıkışı “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Sokullu, hem iş hem de aşk hayatının yolunda gittiğini söyledi.

Birkan Sokullu’nun geçen hafta İstinye’deki bir AVM’nin otoparkında eski eşi Aslı Enver’le pişti olduğu öne sürüldü. İddiaya göre yanında sevgilisi Eda Gürkaynak’da olan Sokullu ile Enver birbirlerini görmezden geldi. Yakışıklı oyuncuya hakkındaki bu söylenti soruldu.

Birkan Sokullu daha sonra sevgilisiyle el ele yürüyerek evinin yolunu tuttu. Ünlü oyuncu ile sevgilisi hafta içi ise yürüyüş yaparken görüntülendi. 

Sokullu “Masumlar Apartmanı” dizisinde hayat verdiği Han karakterinin travmatik kişiliğini yorumladı. Başarılı oyuncu evlilik sorusuna “Kısmet” yanıtını verdi. Birkan Sokullu dizi dışında şimdilik başka bir projesinin olmadığı anlattı. Sokullu 5 yıl önce boşandığı Aslı Enver’le ilgili soruya yanıt vermek istemedi.