Bışar Özbey'den İmamoğlu'na sert tepki!

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan tv100.com yazarı Bışar Özbey, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eleştirilerde bulundu. Özbey, "Şuanda seçim için çalışması lazım ancak kendisi CHP'nin adaylarını belirlemekle meşgul" dedi.

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Gürkan Hacır, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Hukukçu Bışar Özbey ve Marmara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu.Yerel seçimlerin konuşulduğu programda Bışar Özbey, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eleştirilerde bulundu.

"ŞU ANDA İBB İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR YAPMASI LAZIM"

Bışar Özbey , "İcraat olarak ne yapmış Ekrem Bey? İlk 1 sene zaten kendi ekibini kurmakla uğraştı. Reklam bütçelerinin 1 milyara yaklaştığı konuşuluyor. Deprem bütçelerinin düşüklüğü konuşuluyor. Hala daha Ekrem Bey’in otel odalarında Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ya da İlçe Belediye Başkanlıklarının pazarlığını yaptığı konuşuluyor. Ekrem Bey’in şu an ne yapması lazım? İBB Adaylığı ile ilgili açıklamalar ve çalışmalar yapması lazım. Ama Ekrem Bey CHP’de şu, bu aday olsun diye konuşmalarını sürdürüyor." açıklamalarında bulundu.

"NEREDEYSE HER METRODA YÜRÜYEN MERDİVENLER ÇALIŞMIYOR"

Özbey eleştirilerine, "Sabahları metrobüse binin, insanlar tıklım tıklım. Neredeyse her metroda yürüyen merdivenler çalışmıyor. Bunlar Ekrem Bey’e kaybettirecek. Bu ülkenin en büyük sorunu deprem. Ekrem Bey bu sorunu çözmek için ne yaptı? CHP’nin adaylarını belirlemekle meşgul oluyor." sözleriyle devam etti.