Feci kaza! 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Bitlis'te akşam saatlerinde otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

Feci kaza! 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Kaza, akşam saatlerinde Tatvan- Van karayolunun Küçüksu mevkisinde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri öğrenilmeyen 49 AZ 108 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen 34 PL 2172 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3'ü çocuk 7 kişi de yaralandı.

Feci kaza! 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var - Resim : 1

Araçlar hurdaya döndü
Hafif ticari araç ile otomobilin hurdaya döndüğü kaza yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralılar, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden kurtarılıp, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Feci kaza! 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var - Resim : 2

Yol trafiğe açıldı
Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Tatvan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alınırken, kazada hayatını kaybeden kişinin cenazesi ise otopsi işlemleri için hastane morguna konuldu. Kaza nedeniyle kısa süreliğine trafiğe kapatılan karayolu, araçların kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor.