Bjelica'nın ayrılığı pahalıya patlayacak! Trabzonspor'dan ayrılmak için servet istedi! Rakamı duyan uzun süre afalladı

Trabzonspor, alınan başarısız sonuçların ardından yolarını ayırmayı planladığı Nenad Bjelica ile anlaşmaya varamadı. Yıllık 1.6 milyon eurodan 2 yıllık sözleşmesi bulunan Hırvat teknik adam, bordo-mavili ekipten alacaklarının tamamı olan 3 milyon euro (87 milyon 840 bin TL) talep etti.

Bjelica'nın ayrılığı pahalıya patlayacak! Trabzonspor'dan ayrılmak için servet istedi! Rakamı duyan uzun süre afalladı

Trendyol Süper Lig’de çıktığı 8 maç sonucunda 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile 7.sırada yer alan Trabzonspor, lider Fenerbahçe’nin 12, ikinci sıradaki ise Galatasaray’ın 10 puan gerisinde bulunuyor. Üst üste alınan deplasman mağlubiyetleri sonucu bordo-mavili yönetim teknik direktör Nenad Bjelica ile yolları ayırma kararı aldı.

Bjelica'nın ayrılığı pahalıya patlayacak! Trabzonspor'dan ayrılmak için servet istedi! Rakamı duyan uzun süre afalladı - Resim : 1

BÜTÜN MAAŞINI İSTEDİ

Bordo-mavili yönetim 2024-25 sezonunun sonuna kadar mukavelesi bulunan ve senelik 1.6 milyon euro kazanan Hırvat teknik adama bu ücreti ödemek istedi. Sabah’ın haberine Hırvat teknik adam ise avukatları aracılığıyla alacaklarının tamamı olan 3 milyon euroyu (87 milyon 840 bin TL) talep etti.

Bjelica'nın ayrılığı pahalıya patlayacak! Trabzonspor'dan ayrılmak için servet istedi! Rakamı duyan uzun süre afalladı - Resim : 2

PAZARLIKLARI YÜZ YÜZE YAPILACAK

Taraftarlar bu konuda anlaşma sağlayamazken Hırvatistan'a giden Nenad Bjelica'nın bu talebi sonrası Trabzon'a davet edildiği ve pazarlıkların yüz yüze sürdürecek.

Öte yandan Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre bordo-mavili ekibin teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardığı ve Bjelica ile sözleşmesinin sona erdirilmesi sonrası tecrübeli teknik adamın takımın başına geçeceği kaydedildi.