Fatma Girik'in gözyaşları

Ankara'da yaklaşık 2 ay tedavi gördükten sonra Bodrum'a dönen Fatma Girik'in duygusal anları... Gözyaşlarını tutamayan Yeşilçam'ın dev ismi, annesiyle bol bol hasret giderdi ve gözyaşı döktü.

Yeşilçam'ın dev isimlerinden olan Fatma Girik, yürüme zorluğu çekmesinden dolayı gittiği Ankara'da 2 ay tedavi görmesinin ardından yeniden Muğla'nın Bodrum ilçesine döndü. Eve gelir gelmez annesi Münevver Girik'i hasta yatağında ziyaret eden Girik, annesiyle hasret giderdi.

Tedavinin ardından bir süre İstanbul’a giden ünlü sanatçı, 2 ayın sonunda Bodrum’un Torba Mahallesi'ndeki evine döndü. Usta sanatçının evinde beslediği köpekleri Girik’i görür görmez üzerine atladı. Önce köpeklerini seven Girik, daha sonra 2 kişinin koluna girmesiyle birlikte hasta olan annesi Münevver Girik’in yanına giderek özlem giderdi.

Anne, kız bir müddet sarıldıktan sonra uzun süre bir birlerine baktı. Hasret gözyaşları döken Girik, bir an olsun annesinin yanından ayrılmadı.

Fatma Girik, "Ayaklarımda bir şey yok. Kafamdan ameliyat olduğum için yürümemde sıkıntı var. Şimdilik iyiyim. 2 ay oldu gideli, yazın gittim kışın geldim evime" dedi.