Bodrum'da sapık alarmı! Evlere giriyor, izliyor

Evlere girip uyuyan kadınları izlediği iddia edilen sapık yüzünden Bodrum'da alarma geçildi.

Bodrum'da sapık alarmı! Evlere giriyor, izliyor

Özellikle yalnız yaşayan kadınların evlerini tercih ettiği söylenen sapık nedeni ile Bodrum halkı uyku uyuyamıyor. Sapığın kendi evlerine de gireceği korkusu yüzünden mahalleli nöbet tuttmaya başladı. Geceleri nöbet tutun 2 bekçinin yeterli olmayacağını düşünen vatandaşlar bekçilerle birlikte nöbetleşe devriye geziyor.

 

Bodrum'a dadanan sapık nedeni ile bekçilerle birlikte mahalle halkı da sabaha kadar nöbet tutmaya başladı. Evlerin kapısını zorlayarak içeri giren bir kişinin uyuyanları izlediği ihbarları üzerine güvenlik güçleri alarma geçti. Girilen evlerden herhangi bir şey çalınmıyor ancak evlerine yabancı birinin girip dolaştığını farkeden vatandaşlar son derece tedirgin oluyor. 

Emniyet tarafından didik didik aranan şahsın ise kimliği henüz bilinmiyor.

 

"2-3 bekçi ile olacak iş değil, korkuyoruz"

Yaşadıklarını anlatan mahalle sakini Alper Arslan, birçok eve girildiğini ancak bir şey çalınmadığını söyledi.  "Kendi canımızı da geçtik kız kardeşimiz, annemiz, çocuk çoluğumuz var. Mahallece ayaktayız" diye koruşan Arslan, emniyet müdürü, vali ve kaymakama seslenerek yardım istedi.

"Benim evime de girdi"

Annesi ve kız kardeşi ile yaşadığı eve de girildiğini anlatan Arslan, "Kız kardeşim bir odada yatıyor, bir odada ben yatıyorum, bir odada annem yatıyor. Hepimizi izledi. Ne yaptığını bilmiyoruz artık. Allah'tan uyandım odaya girmeden ve kovaladım ama öyle bir kaçıyor ki yakalamak mümkün değil" diyerek yaşadıkları korkuyu anlattı. 

"Kayınvalidemi izledi"

Kayınvalidesinin de evine girildiğini belirten başka bir mahalle sakini ise sapığın çevredeki 10 eve girdiğini söyledi. "Biz zaten onu yakalasak kendimiz halledeceğiz ama yakalayamıyoruz. Genelde sabahları 4-5 gibi geliyor. Biz de burada 4-5 grup olarak her gece nöbet tutuyoruz." diye konuştu.

Gece nöbetine çıkan Sadettin Koçyiğit de kendi kapısının çalındığını ancak yüz yüze gelemediklerini söyledi. Koçyiğit'e göre bu olaylar Bodrum'da yaklaşık 1,5 aydır devam ediyor.