Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim fakültesi öğrencileri profesyonel gazetecilerle buluştu!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim fakültesi, 'Medya Söyleşileri' panelinde, ulusal basında görev yapan gazetecileri ağırladı. İletişim Fakültesi'nin Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte gazeteciler, saha deneyimlerini ve öğrencilerin pratikte karşılaşabilecekleri sorunları aktardı. Programa, Tv100.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Haber Editörü Müge Yücetürk katıldı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim fakültesi öğrencileri profesyonel gazetecilerle buluştu!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Dijital Medya Topluluğu ve Makder’in (Medya Akademisi Derneği) işbirliği ile düzenlenen Medya Söyleşileri paneli, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Emre Tandırlı, İletişim Fakültesi Bölüm Başkanı Selami Özsoy, Rektör Yardımcısı Samettin Gündüz, Sinema ve Dijital Medya Başkanı Ertuğrul Malkoç ev sahipliğinde ve Sıla Bezer'in moderatörlüğünde fakültenin konferans salonunda gerçekleşti. 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim fakültesi öğrencileri profesyonel gazetecilerle buluştu! - Resim : 1

Gazeteciliğin teoride ve pratikte uygulamaları, haber toplama, sansür, istihdam, yeni dünya düzeninde dijital gazetecilik, TV gazeteciliği, haber toplama ve haber kaynaklarının gazeteciler tarafından anlatıldığı söyleşinin açılış konuşmasını, Makder Genel Başkanı Selçuk Taşdemir yaparken, Tv100.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Haber Editörü Müge Yücetürk, TGRT Haber Gündem Editörü Yusuf Özgür Bülbül, Milat Gazetesi Ekonomi Müdürü Fırat İpek ve İletişim Uzmanı Doktorant Zuhal Sönmezer öğrencilerle tecrübelerini paylaştılar. 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim fakültesi öğrencileri profesyonel gazetecilerle buluştu! - Resim : 2

Yaklaşık 3 saat süren panelin sonunda öğrenciler, sorularıyla usta gazetecileri terlettiler. Keyifli bir sohbet havasında geçen etkinlik sonunda, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Emre Tandırlı gazetecilere teşekkür belgesi takdim etti.