TIR'ın altında feci şekilde can verdiler!

Denizli’den Bolu Abant’a bir toplantı için giden kişiler kaza geçirdi. TIR’ın altında kalan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kişilerin Hüseyin Otcu ve Kamil Balay oldukları öğrenilirken Asiye Türker’in ise yoğun bakımda olduğu belirtildi.

TIR'ın altında feci şekilde can verdiler!

TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde cip önünde seyreden TIR’a çarptı. Dorsenin altına giren cipte bulunan 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi yaralandı.

 Kaza öğle saatlerinde TEM Otoyolu Bolu Dağı mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan 52 yaşındaki Hüseyin Okçu idaresindeki cip önünde seyreden Latif Okçular idaresindeki TIR’a arkadan çarptı. 

 Cip, TIR’ın dorsesinin altına girdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil ekipleri geldi. Kazada, sürücü Hüseyin Okçu ve Kamil Balay araçta sıkışarak hayatlarını kaybederken, aracın arka koltuğunda bulunan Asiye Türker  ise ağır yaralandı. Yaralanan kadın 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 kişinin cenazeleri itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkarıldı. Cipteki 3 kişinin Bolu Abant’ta dijital para ile ilgili düzenlenen bir toplantıya gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.