Bolu'da yemek aramak için ilçeye inmek isteyen ayıya otomobil çarptı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yolan çıkan ayıya otomobil çarpması sonucu ayı yaşamını yitirdi. Aniden karşısına çıkan ayıya çarpan otomobilin sürücüsü ise çarpmanın şiddeti ile yaralandı.

Bolu'da yemek aramak için ilçeye inmek isteyen ayıya otomobil çarptı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde açlık nedeni ile ormandan ilçeye inmek isteyen ayıya otomobil çarptı. Çarpmanın şiddeti ile ayı hayatını kaybederken sürücü ise yaralandı. 

KAZADA SÜRÜCÜ HAFİF YARALANDI

Kaza, Mudurnu-Taşkesti yolunda Tosunlar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mudurnu-Taşkesti yolunda seyreden G.G. idaresindeki otomobil, yol üzerinde karşıya geçmekte olan bozayıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle ayı, yol kenarına savrularak ağır yaralandı. Otomobilde yolcu olarak bulunan E.G. ise çarpmanın etkisiyle araç içerisinde yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Otomobilde yaralanan E.G. ambulansta tedavi edildi.

Otomobilin çarptığı bozayının ise olay yaşamını kaybettiği tespit edildi. Karayolları ekipleri olay yerinden yaşamını yitiren ayıyı kepçe yardımıyla aldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Bolu'da yemek aramak için ilçeye inmek isteyen ayıya otomobil çarptı - Resim : 1