Bomba! Eltiler birbirine girdi, büyük kriz, engellediler Alişan'ın Buse Varol'u ile yenge Merve Tektaş arasında kriz

Evliliklerinde büyük krizi yaşayan boşanmanın eşiğinden dönen Alişan ile Buse Varol çifti hayatlarına kaldıkları yerden mutlu mesut devam ederken aile içinde yeni bir kriz çatlak verdi.

Bomba! Eltiler birbirine girdi, büyük kriz, engellediler Alişan'ın Buse Varol'u ile yenge Merve Tektaş arasında kriz

Kardeşinin ölümünden sonra Alişan 2 yeğenine sahip çıkmış ve "Artık 4 çocuğum var" demişti. Kızının doğrum günü partisinde de kriz yaşayan evlilikleri sonrası bu durum karşısında Buse Varol ile Merve Tektaş'ın aralarının açıldığı öğrenildi. 

Peki Buse Varol ile Merve Tektaş arasındaki gerginliğin sebebi neydi?

Geçtiğimiz sene kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan, sosyal medya hesabından paylaşım yapmış,  yaptığı paylaşımda dayeğenlerine ve yengesine sahip çıkacağını yazmıştı.

Alişan, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: "Abim bizi öksüz bıraktın gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben şimdi sensiz ne yapacağım. Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi. Allah'ım seni bizden daha çok istedi yanına aldı. 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet. Seni çok seviyorum abim. Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk'um. Seni çok seviyorum Allah'ım mekanını cennet eylesin İnşallah." şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Birbirlerini sosyal medyadan engellediler

Alişan'ın eşi Buse Varol ile vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın arası tekrar açıldı. Varol'un Alişan'a "Biraz da ailenle ilgilen" sözünden rahatsız olan Merve Tektaş eltisini engelledi. Gerilimin artmasıyla iki elti sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktığı öğrenildi.