Bonservisi 30 milyon euroyu görmüştü! Eski Galatasaraylı yıldız Türkiye’ye geri döndü! Yeni takımına çok şaşıracaksınız!

Konyaspor, bir dönem Galatasaray forması giyen Steven Nzonzi ile anlaşmaya vardı. 34 yaşındaki futbolcu bir yıllık sözleşmeye imzayı attı.

Bonservisi 30 milyon euroyu görmüştü! Eski Galatasaraylı yıldız Türkiye’ye geri döndü! Yeni takımına çok şaşıracaksınız!

Yunus Mallı, Alexandru Cicaldau, Paul Bernardoni, Louka Prip ve Marlos Moreno’yu kadrosuna katan Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda yeşil- beyazlılar, önemli bir transferi bitirdi. 

Bonservisi 30 milyon euroyu görmüştü! Eski Galatasaraylı yıldız Türkiye’ye geri döndü! Yeni takımına çok şaşıracaksınız! - Resim : 1

KONYA’YA GELDİ

Konyaspor, 2019-2020 sezonunun ilk yarısında Galatasaray forması giyen Steven Nzonzi ile anlaşmaya vardı. 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisi resmi sözleşmeyi imzalamak için Konya’ya geldi.

Bonservisi 30 milyon euroyu görmüştü! Eski Galatasaraylı yıldız Türkiye’ye geri döndü! Yeni takımına çok şaşıracaksınız! - Resim : 2

“KONYASPOR’A ELİMDEN GELDİĞİNCE KATKI VERMEK İSTİYORUM”

BBN Haber’den Yılmaz Çelik’e konuşan Nzonzi, “Konyaspor’a elimden geldiğince katkı vermek istiyorum. Umarım yeni sezon hem benim için hem Konyaspor için iyi olur” dedi.

Bonservisi 30 milyon euroyu görmüştü! Eski Galatasaraylı yıldız Türkiye’ye geri döndü! Yeni takımına çok şaşıracaksınız! - Resim : 3

BİR YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI 

Konyaspor Kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada futbolcuyla sözleşme imzalandığı belirtildi. 

Açıklamada, "Tümosan Konyaspor'umuz, Fransız futbolcu Steven Nzonzi ile sözleşme imzaladı. Konyaspor Kulüp Binası'nda düzenlenen imza töreninde, Yönetim Kurulu Üyemiz Adem Bulut hazır bulundu. Steven Nzonzi'ye hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" denildi. 

Tecrübeli orta saha Konyaspor'da 37 numaralı formayı terletecek.

Bonservisi 30 milyon euroyu görmüştü! Eski Galatasaraylı yıldız Türkiye’ye geri döndü! Yeni takımına çok şaşıracaksınız! - Resim : 4

DEĞERİ 30 MİLYON EUROYU GÖRMÜŞTÜ

Transfermarkt’a göre değeri 30 milyon euroya kadar çıkan Nzonzi, kariyerinde Sevilla, Stoke City, Blackburn Rovers, , Stade Rennais, Amiens SC, Roma, Galatasaray ve son olarak Al-Rayyan SC’de forma giymişti. Kariyerinde 547 maça çıkan Fransız önlibero 30 gol attı, 27 asist yaptı.

Steven Nzonzi, Fransa Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası şampiyonluğu da yaşadı.

Bonservisi 30 milyon euroyu görmüştü! Eski Galatasaraylı yıldız Türkiye’ye geri döndü! Yeni takımına çok şaşıracaksınız! - Resim : 5