Bora Akkaş: Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç gördüğüm en iyi çift

Uraz Kaygılaroğlu "Üç Kuruş" dizisinin veda partisinde mikrofonumuzu eline alıp rol arkadaşlarını hangi sorularla sıkıştırdı?

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade gibi ünlü isimleri buluşturan "Üç Kuruş" dizisi hafta başı ekrana veda etti. Final akşamı dizinin ekibi Asmalımescit'te düzenlenen yemekte bir araya geldi. "Üç Kuruş"un başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Bora Akkaş Magazin Hattı'nın sorularını yanıtladı.

"Üç Kuruş"ta Polis Efe rolüne hayat veren Ekin Koç en zorlandığı sahneyi anlattı. Röportaha daha sonra Bora Akkaş dahil oldu. Cem Yılmaz'ın "Erşan Kuneri" dizisindeki oyunculuğuyla da beğeni toplayan Uraz Kaygılaroğlu, önümüzdeki sene projenin 2. sezonunu çekeceklerini duyurdu.

Ekin Koç geçen hafta kadrosunda yer aldığı emin Alper'in "Kurak Günler" filmiyle Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında yürümüştü. Uraz Kaygılaroğlu mikrofonumuzu eline alıp rol arkadaşıyla röportaj yaptı. Kaygılaroğlu, ricamızı kırmayıp Model İrina Lunkova'yla aşk yaşayan rol arkadaşı Ekon Koç'a özel hayatı hakkında soru sordu. 

Uraz Kaygılaroğlu son olarak dünyaca ünlü bir içecek markasının da yüzü oldu.