Boupendza bombası! Koptu geliyor

Süper Lig'e damgasını vuran ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza Katar’ın Al-Arabi takımına transfer olmuştu. Yeni takımında işleri istediği gibi gitmeyen Gabonlu golcü için Süper Lig devi harekete geçti.

Boupendza bombası! Koptu geliyor

Hatayspor'da gösterdiği performansla Süper Lig'e damgasını vuran ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza Katar’ın Al-Arabi takımına transfer olmuştu. Yeni takımında işleri istediği gibi gitmeyen Gabonlu golcü için Süper Lig devi harekete geçti. İşte olay transfer gelişmesinde son detaylar...

Süper Lig'e damgasını vurdu

Atakaş Hatayspor'un eski yıldızı Aaron Boupendza önceki sezon Süper Lig'e tam anlamıyla damgasını vurmuş ve ligi gol kralı olarak tamamlamıştı.

4 milyon euro'ya Katar'a gitti

Gabonlu golcü, ligde 36 maçta attığı 22 golle kral olduktan sonra Süper Lig ekiplerinin tekliflerine rağmen sezon başında 4 milyon Euro’ya Katar’ın Al-Arabi takımına transfer olmuştu.

Ayrılmayı düşünüyor

Ancak Katar'daki yeni takımı Al-Arabi'de forma giyen Boupendza burada şimdiye karar aradığını bulamadı. Bu nedenle başarılı futbolcu Katar'dan ayrılmayı düşünüyor.

Fenerbahçe istemişti

Bu gelişmelerden sonra Süper Lig ekibi yıldız oyuncu için harekete geçti. Yıldız futbolcu, geçen sezonun devre arasında da Fenerbahçe tarafından istenmiş ancak Hatayspor bırakmamıştı.

Tekrar Fenerbahçe'nin radarında

Sarı-lacivertli yönetim, takıma gelir gelmez katkı verecek nokta atışı transferler yapmak istiyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe'de radara giren son ismin Aaron Boupendza olduğu öğrenildi.

Satın alma opsiyonuyla kiralık

Sarı-Lacivertliler, hem kanatlarda hem de forvette oynayabilen 25 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor.

Dönmeyi çok istiyor

Aaron Boupendza’nın, kariyerinin en büyük patlamasını yaptığı Türkiye’ye dönmeyi çok istediği kaydedildi. Fenerbahçe, ligden başka talipleri çıkmadan devreye girip bu işi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Vedat Muriç de listede

Vedat Muriç de Fenerbahçe’nin sezon başında gündemine gelen bir isimdi. Ancak Lazio, Kosovalı forveti takımda tutup, Felipe Caicedo’yu yollayamı tercih edince transfer yattı. İtalyanlar, geçen sezon olduğu gibi bu sezonun ilk yarısında da büyük hayal kırıklığı yaratan Muriç’ten ümidi kesti.

İstanbul'a gelmişti

Onun yerine birini almak için çalışmalara başladı. Sarı-Lacivertliler de Serdar Dursun ve Mergim Berisha’nın gol yollarında bekleneni verememesi nedeniyle Muriç’i yeniden gündemine aldı. Yıldız futbolcu, İtalya’da lige 1 hafta ara verilmesini fırsat bilerek tatil için önceki gün İstanbul’a gelmişti.

Sıcak bakıyor

Bu sayede 27 yaşındaki oyuncuyla ilk görüşme yüz yüze yapılacak. Golcü futbolcu ve eşi Edibe Muriç, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor. Sarı-Lacivertliler, Muriç ile el sıkışır sıkışmaz Lazio’yla temaslara başlayacak. KAYNAK:FANATİK